Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha nincs meg a befizetést...

Ha nincs meg a befizetést igazoló csekk, hogy bizonyíthatom, hogy befizettem?

Figyelt kérdés
2004.07-ban áruvásárlási kölcsönt vettem fel a Credigen Banktól, havi 5261 Ft/hó. Most 23420 Ft-ot követelnek rajtam. A 18 db csekkből az ötödik( a 2004. dec-i) nincs meg! Azt mondták, akkor biztos az a tartozásom, és a kamattal lett ennyi! Ha nem fizetem ki, akkor levonják a számláról. De hát tudom, hogy ki lett fizetve, mert akkor nem zárták volna le a hitelt 2008-ban, amikor az utolsó csekket is kifizettem. Mit csinálhatok ilyenkor?
2012. jan. 10. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
gondolom kaptál egy papírt az utolsó összeg beérkezése és lekönyvelése után, hogy visszafizetted a hitelt. Kérdezd meg tőlük, hogy hogy állíthatták ki azt, ha szerintük volt tartozásod.
2012. jan. 10. 15:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez már évekkel ezelőtt volt, és csak a csekkek meg a szerződéskötés van meg, meg persze azóta el is költöztünk! De az új címen most megtaláltak, így gondolom, ha levelet küldtek és az vissza ment hozzájuk, csak megtaláltak volna előbb is!
2012. jan. 10. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!