Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mindenki annyira kiakadva? (többi lent)
" Ha nagyon"
Csupa naggyal azt a NAGYON-t. Minimum mesteri manipulátornak kell ehhez lenni.
Nem, csak jó belsővel kell rendelkeznie.
Legyen kedves, megértő, őszinte, szórakoztató.....
Én eddig nyújtottam férfiaknak
- szerelmet
- törődést
- normális, mindkettőnket érdeklő témákról való beszélgetést
- sok-sok szeretkezést
- ápolt külsőt
- de ugyanakkor velem néha a vitatkozás, esetleg veszekedés is elkerülhetetlen
Eddig nem nagyon bizonyult ez elégnek, de nem érdekel. Várom azt, aki ugyanennyit tud nekem nyújtani, és engem is úgy szeret, ahogy vagyok, és ez maximálisan kölcsönös.
Én azt bírom, hogy egy csaj mindegy milyen csúnya bárkit választhat magának, mert ő neki joga van ehhez, de ha egy fiú mondja, hogy ő is szeretne olyan lánnyal járni, aki bejön neki külsőre, akkor mindenki lehurrogja, hogy szemét, felszínes fiúk. Szerintem épp a csajok azok, akik betegesen magas elvárásokkal rendelkeznek.
Nekem elég, ha nem betegesen túlsúlyos egy lány, arcra megfog benne valami, mondjuk a szeme, mosolya és ennél fontosabb, hogy jellemre is rendben legyen, de az hosszú lista lenn, tény, hogy jellemre elég válogatós vagyok mondjuk. :D
Phanteye:
Nem minden nő ilyen.
Vannak, akiknek irreális elvárásaik vannak és vannak akiknek nem. Ha valaki felszínes az mindkét oldalról le van hurrogva, mindegy hogy fiú, vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!