Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van mindenki annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mindenki annyira kiakadva? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval miért háborodik mindenki fel azon, hogy a lányok a kinézetre mennek?? Oké nem azt mondom, hogy az a legfontosabb dolog, de ha ránézek egy srácra akkor egyből az jut róla eszembe, hogy jól néz ki stb.. Szóval ha valaki nagyon aranyos meg jó fej, de ha nem vonzódsz hozzá, ahogy kinéz, akkor nagyon nincs miről beszélni... Szóval szerintem fontos a megjelenés is..

#Kaiakad
2013. máj. 10. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" Ha nagyon"

Csupa naggyal azt a NAGYON-t. Minimum mesteri manipulátornak kell ehhez lenni.

2013. máj. 10. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem, csak jó belsővel kell rendelkeznie.

Legyen kedves, megértő, őszinte, szórakoztató.....

2013. máj. 10. 19:02
 13/17 anonim ***** válasza:
És cserébe a csaj mit nyújt neki? Mármint a szexen kívül?
2013. máj. 10. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Én eddig nyújtottam férfiaknak

- szerelmet

- törődést

- normális, mindkettőnket érdeklő témákról való beszélgetést

- sok-sok szeretkezést

- ápolt külsőt

- de ugyanakkor velem néha a vitatkozás, esetleg veszekedés is elkerülhetetlen

Eddig nem nagyon bizonyult ez elégnek, de nem érdekel. Várom azt, aki ugyanennyit tud nekem nyújtani, és engem is úgy szeret, ahogy vagyok, és ez maximálisan kölcsönös.

2013. máj. 10. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Xeni, te ezt sosem fogod megérteni, mert szerinted a nő egyenlő egy darab lukkal a húsban, de elmondom, hogy UGYAN EZEKET.
2013. máj. 10. 19:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Én azt bírom, hogy egy csaj mindegy milyen csúnya bárkit választhat magának, mert ő neki joga van ehhez, de ha egy fiú mondja, hogy ő is szeretne olyan lánnyal járni, aki bejön neki külsőre, akkor mindenki lehurrogja, hogy szemét, felszínes fiúk. Szerintem épp a csajok azok, akik betegesen magas elvárásokkal rendelkeznek.

Nekem elég, ha nem betegesen túlsúlyos egy lány, arcra megfog benne valami, mondjuk a szeme, mosolya és ennél fontosabb, hogy jellemre is rendben legyen, de az hosszú lista lenn, tény, hogy jellemre elég válogatós vagyok mondjuk. :D

2013. máj. 11. 00:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Phanteye:

Nem minden nő ilyen.

Vannak, akiknek irreális elvárásaik vannak és vannak akiknek nem. Ha valaki felszínes az mindkét oldalról le van hurrogva, mindegy hogy fiú, vagy lány.

2013. máj. 11. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!