Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van mindenki annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van mindenki annyira kiakadva? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval miért háborodik mindenki fel azon, hogy a lányok a kinézetre mennek?? Oké nem azt mondom, hogy az a legfontosabb dolog, de ha ránézek egy srácra akkor egyből az jut róla eszembe, hogy jól néz ki stb.. Szóval ha valaki nagyon aranyos meg jó fej, de ha nem vonzódsz hozzá, ahogy kinéz, akkor nagyon nincs miről beszélni... Szóval szerintem fontos a megjelenés is..

#Kaiakad
2013. máj. 10. 18:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

én azon vagyok kiakadva hogy általában jól nézek ki és mégse érdeklem a lányokat, bár hibás vagyok én mert nem is próbálkozom

24/f

2013. máj. 10. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Mert rondák, és képtelenek összeszedni magukat, és kihozni magukból a legjobbat mind külső mind belső terén, és inkább belesüppednek az önsajnálatba + keresnek felelősöket, akikre rá tudják terhelni a saját problémájukat.
2013. máj. 10. 18:08
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nincs mindenki kiakadva. Pl én nem. Szerintem ugyanolyan fontos a külső megjelenés, mint a belső :)
2013. máj. 10. 18:09
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Én azon háborodok fel,h a lányok nagy része tagadja,h a külső is fontos.
2013. máj. 10. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:

Igen fontos a megjelenés, de mindenkinek más tettszik. És a megjelenés önmagában nem elég. Kell hogy párosuljon mellé valami a lelkéből, a mentalitásából, az egyéniségéből.

Ha igazi kapcsolatot akarsz ezekre feltétlen szükség van.

2013. máj. 10. 18:12
 6/17 anonim ***** válasza:

Én csak azon vagyok kiakadva, mikor ezt a pasik úgy adják elő, hogy csak a jóképű meg egyebek, mintha tudnák, hogy kinek milyen az ízlése...

Nekem is más tetszik, meg neked is és mindenkinek. Szerencsére.

Aki meg így sem találta meg a magához valót, az meg is érdemli.

2013. máj. 10. 18:19
 7/17 anonim ***** válasza:

A külső megfog, a belső megtart.

Én ebben hiszek. :)

2013. máj. 10. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:
jajj :d én lány vagyok. de mondtam az osztálytársamnak h kavarok egy sráccal de nem jön be meg semmi. erre kb 3an leoltanak a közelből h 'de nem a külső számít'.. így tök tagadják xd erre mindegyiknek ilyen tök fullos pasija van. :d szerintem nem kell ezen kiakadni, hiszen egy pasival aki nem az eseted nem jössz össze nem? vagy ha mész az utcán, és meglátsz vkit nem a belsejét fogod látni, hanem a kinézetét és az alapján határozod meg hogy tetszik vagy nem.. igazam van vagy igazam van? :d
2013. máj. 10. 18:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Aki ronda így járt, 50 szomorú év vár rá. Majd elkérjük a panaszkönyvet Lucifertől.
2013. máj. 10. 18:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Én bele tudok szeretni olyan fiúba is, aki elsőre nem tetszik meg külső alapján. Ha nagyon tetszik a személyisége, vagy a beszédstílusa vagy akrámi, érdekelni fog, és egy idő után máshogy látom.
2013. máj. 10. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!