Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van körülöttünk mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van körülöttünk mindenki annyira kiakadva?

Figyelt kérdés
Párom 24 éves, én 16, de folyton azt mondja nekünk mindenki, hogy 2 hetet sem jósol nekünk, mert a korkülönbség miatt szét fogunk menni. Pedig nagyon jól megértjük egymást, és igazán szeretjük egymást. Nem értem miért nem képesek ezt mások megérteni?
2012. okt. 31. 17:24
 1/5 Hanariko ***** válasza:
100%
Mert nagy százalékban nem szokott működni a dolog. Oké, hogy a fiú legyen idősebb, mert később érnek, de ennyi különbság már szerintem is túlzás. De ettől függetlenül meg lehet próbálni, aztán ha nem megy, akkor ennyi. Csak ne hagyd hogy befolyásoljon vagy mit tudom én, mert sokan ezt is gondolják, hogy majd ágyba visz úgy hogy te nem is akarod még stb. stb...
2012. okt. 31. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ti boldogok vagytok,így,akkor ne mások véleményére adjatok,hanem szeressétek egymást.Azért persze légy óvatos,vigyázz magadra,mert sosem lehet tudni,főleg manapság...
2012. okt. 31. 17:30
 3/5 kicsiZoli ***** válasza:
82%
A párod pedofil. Neked meg apa, vagy anyakomplexusod van, attól függ fiú vagy, vagy lány.
2012. okt. 31. 17:35
 4/5 Hanariko ***** válasza:
kicsiZoli, legalább ne írnál hülyeséget. Ne mondj (írj) már olyat, amiről fogalmad sincs. A pedofil az, aki az éretlen testre (és talán belsőre is) buki, 16 évesen azért már egyáltalán nem éretlen testileg egy lány. Nagy a korkülönbség az igaz, de pedofiliáról szó sincs. Se anya- ill. apakomplexusról. Ilyen akkor van, ha mondjuk egy 15-16 éves és egy 40-45 éves áll "kapcsolatban". Na az komplexus. Ez nem.
2012. nov. 1. 15:51
 5/5 Hanariko ***** válasza:
*nem éretlen testileg egy lány/fiú.
2012. nov. 1. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!