Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok kiakadva? Szóljak érte?
A barátom és én egy suliba járunk,nincs olyan nap,mikor együtt jönnénk haza,csak szerdán tudunk.
Az a helyzet,hogy úgy volt ma,hogy együtt jövünk haza.Úgy kezdődött,hogy kiment focizni a haverjaival (nem tudtam és kerestem Őt mindenhol),nem az a lényeg,elvoltam a barátnőimmel.Gondoltam ebédlőnél találkozunk úgyis.Az ebédlőnél úgy keresztül nézett rajtam..Nem vett észre állítólag..Aztán következő szünetbe megint a haverokkal focizott,nem is tudtuk megbeszélni,hogy menjünk együtt..De mondta együtt megyünk..Na persze..Ez olyan jól sikerült,hogy mikor kicsöngettek húzott a buszmegállóba a barátjával,egy percet sem várt Rám,most ha nem veszem észre ott várom 20 percet biztos..Mentem buszmegállóba,pont elértem még Őket,és ő meg megkérdezte,hogy nekem mi bajom van -.-" Így aztán inkább csak hallgattam,mert szétdurrantam a méregtől,és a ketten együtt hazamenésből lett buszozás.. -.-" Nagyon csalódott vagyok..Szerintetek szóljak neki,hogy mégis ez hogy gondolta,vagy pedig hagyjam?
Nekünk is vannak ám nehéz napjaink... ;)
Ha ez az első, hagyd rá, ha lesz még több ilyen akkor kérdezd meg négyszem közt mi a baj.
Akkor nem hiszem hogy többet kell várni tőle.... :) Bár nem értem hogy azt hogy felejtheti el, hogy együtt mentek és elvileg ezt meg is beszéltétek. Ez már gáz.
Beszéld meg vele (ne hisztisen)
Ha igazán fontos volnál neki, hidd el nem csinálna ilyet. Sőt ha mégis mind csak a véletlen és feledékenység műve, akkor is tudnia kellett volna, hogy ő hibázott, és azon lett volna, hogy jóvá tegye.
Ha már most ilyeneket csinál, akkor később miket fog?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!