Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok kiakadva rá?

Figyelt kérdés
A pasim olyan suliba jár aminek a 80%-a lány. A csajok ölelgetik, puszilgatják és 2 napja megtudtam hogy 1 még az ölébe is beleszokott ülni.eléggé rosszulesik. de hiába mondom neki azt mondja nincs okom féltékenykedni. szerintetek jogosan vagyok féltékeny?
2010. nov. 24. 15:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jogosan!Ha az én ölembe üldögélnének kicsit mérges lennék és nem engedném hogy pusziljanak mer van barátnőm!És nem csalnám meg mer ebből az lesz hogy egyszer spontán lesmárolják!Teljesen igazad van!
2010. nov. 24. 15:23
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
Ha tetszene neki valamelyik lány, akkor onnan lenne barátnője és nem te lennél az.
2010. nov. 24. 15:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

a másodikkal nem értek egyet...

ha pedig szeretne nem engedné h másszanak rá a csajok stb...szóval sztem téged csak "egy biztos pontnak" tart az életében...közben meg másokkal lehet h kavar...

2010. nov. 24. 15:32
 4/12 anonim válasza:

Nem biztos hogy ez a párod hibája. A mai "lányok" sok mindent megtesznek hogy középpontba kerüljenek/ vagy legalább is jó társaságba. Ülj le vele és beszéljétek meg, nem mindig a férfi a hibás ezekben a dolgokban.

26/F

2010. nov. 24. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:
ha téged szeret akkor tök 8 hogy ki ül az ölébe mert ugy sem lesz semmi! menny egyszer el vele suliba és mutasd meg hogy ki a csaja:D
2010. nov. 24. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem van 3 fiú osztálytársam, egész nap velük lógok, hülyéskedem, ha nincs esetleg hely a buszon akkor simán az ölükbe ülök, megölelem őket...bár puszilkodni nem szoktunk...sosem nyúlnék hozzájuk "úgy", ha nem lenne kapcsolatom akkor se. 18/l
2010. nov. 24. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezek nem számítanak megcsalásnak és ezek nem jelentik azt, hogy nem szeret téged. Én barátommal is így viselkednek a lányok engem is zavar... de hát majd ha azok közül akar lenni valakivel akkor majd szól, Egyenlőre én kellek neki, úgyhogy nem idegeskedek=)
2010. nov. 24. 17:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Mindig mindenki mindenkitöl elcsábítható....
2010. nov. 26. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jogosan vagy féltékeny..22/F
2010. nov. 26. 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem nem csal meg, téged szeret(de ezek a mai lányok,elég nyomulósak),de jogosan vagy kiakadva,én is ki lennék akadva,azért légy résen!!!sya
2010. nov. 26. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!