Miért van mindenki kiakadva a Zepterre?
Ma voltam állásinterjún, az egy dolog, hogy a hirdetésben fix fizetésről írtak, közben meg kiderült, hogy jutalékos, én igazából nem hallottam se jót, se rosszat erről a cégről, itt és más oldalakon olvasgattam arról, hogy átvernek. Mivel vernek át? Nem abban a munkakörben kell dolgoznod, amire felvesznek? Nem fizetnek ki?
Valami nagy dolognak kell állnia a háttérben, ha mindenki élből elfordul ezektől az állásajánlatoktól..
Mondok példát. Családtag volt bemutatón, a felénél elunta, le akart lépni, nem engedték ki, mondván KÖTELEZŐ végigülnie. A végén kapott egy késélezőt (vagy 2 órát ott ült amúgy) és több 10ezres vackokat is rá akartak sózni.
Telefonon meg régebben napi 1szer biztos hívtak, mindenféle "ingyenes" ajánlattal, gyógykezelés mittudomén, nem járunk ilyenekre és nem értik meg, hogy anyáma-pám dolgozik délután kettőkor (én főiskola miatt gyakran itthon voltam délután, ezért tudom) és csak hulladékot sóznak a népre, nem értik, hogy ne hívjanak, nem érdekel. Rexlefből rájukcsapom a telefont vagy ha rossz napom van, még el is küldöm őket a fracnba. Undorító bagázs.
" ha olyan lesz a pénzed, amilyennek mondták" - neked mit mondtak?
Én interneten találtam a hirdetést, nettó 180.000 Ft volt megadva havi keresetnek, az első előadáson előbukott, hogy ja, ez igazából jutalékos rendszer, de ha ügyes vagy, akkor tudsz keresni vele 130.000 Ft-ot..
Nem bóvli termékeket árulnak ez igaz. Viszont iszonyat drágán adják el és sokszor nagyon pofátlanul kihasználják az embereket. A családban eddig három zepteres élmény volt ebből két esetben sikerült megakadályoznom, hogy rásózzanak valamelyik rokonra egy bazi drága lámpát vagy mást amit egyébként más gyártótól jóval olcsóbban is meg lehet venni. Sajnos a harmadik esetben nem értesültem róla és ott betaláltak.
De engem igazából az háborított fel, hogy az egyik üzletkötő kb hülyének nézett amikor telefonon beszéltem vele. Meg hazudoztak össze-vissza kötbérről meg büntetésről ha nem kérjük a terméket. Nagypapámmal úgy íratták alá a papírt, hogy azt sem tudta mit ír alá. Pofátlanul elkérték a személyiét meg a többi papírját amikor elkezdték a bemutatót és a végére egy kitöltött szerződést dugtak az orra alá amit persze sürgettek, hogy gyorsan írja alá. Szegény azt sem tudta mit ír alá. Elég idős volt már ekkor.
Nem mondom, hogy mindegyikük ilyen disznó, mocsok módon üzletel, de sok ilyen van köztük az biztos. A termékek meg nagyon drágák, ahhoz képest amit nyújtanak nem érik meg az árukat.
Nézzetek utána a polár terápiás lámpák mind ugyaarra az elvre épülnek semmi különbség nincs köztük. Legfeljebb az egyik jobb, minőségű, mint a másik (ha egyáltalán jobb), de akkor sem annyival amennyivel a zepteres többe kerül. Víztisztítót is lehet jóval olcsóbban kapni, ott sincs olyan nagy különbség a minőségben. Sőt nem is biztos, hogy az a jobb ami jóval drágább.
Egyszer én is elmentem egy ilyen interjúra, nekem azt mondták amire én jelentkeztem. Címanyagot kellett gyűjteni. Végülis nem csináltam pont a fenti dolgok miatt. Nem akartam másnak rosszatt.
1. Csatlakozom az előttem szólóhoz: tényleg jó termékeket árulnak, de nem magyar zsebre szabva.
2. Mindenáron meg akarják győzni leendő munkatársaikat, hogy a direkt értékesítést bárki el tudja végezni... Na, ez nem igaz. Eleve ott indul, hogy vannak, akik nem mernek megszólítani vadidegeneket, plusz erre a munkánál szükség van némi agresszióra, tehát nem szabad feladni, ha a potenciális vevő az első alkalommal elküld melegebb éghajlatra.
3. A jutalék a mai világban nagyon rossz fizetési módszer, mert ha 0 db-ot értékesítesz, akkor ott fogsz állni a hónap végén 0 Ft-tal.
4. Amúgy vki nem tudja, hogy ezért fel lehet-e jelenteni a céget, mert mindenkit átb*sznak a hirdetéseikkel?
panther3
2. Nem agresszióra hanem kitartásra van szükség. A kettő nem ugyanaz.
3. Ha valaki folyamatosan dolgozik akkor lesz is eredménye. A nagy számok törvénye mindig működni fog. Különben meg vállalkozásról van szó és nem alkalmazotti munkáról. Ez ÓRIÁSI különbség. Viszont tapasztalataim szerint ezt csak az képes megérteni aki valaha volt már vállalkozó.
4. Miért kellene már feljelenteni a Zeptert? Gáz, hogy nálunk mindenki mindenkit fel akar jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!