Miért van mindenki kiakadva a Zepterre?
Ma voltam állásinterjún, az egy dolog, hogy a hirdetésben fix fizetésről írtak, közben meg kiderült, hogy jutalékos, én igazából nem hallottam se jót, se rosszat erről a cégről, itt és más oldalakon olvasgattam arról, hogy átvernek. Mivel vernek át? Nem abban a munkakörben kell dolgoznod, amire felvesznek? Nem fizetnek ki?
Valami nagy dolognak kell állnia a háttérben, ha mindenki élből elfordul ezektől az állásajánlatoktól..
Egy hirdetésbe nehogy már minden benne legyen az úgysem megy.
Plusz ki adja fel a hirdetést? A Zepter? Nem, akkor meg?
Ezért tényleg a Zeptert hibáztatjátok? Ehhez nem sok közük van, pláne, hogy a hirdetésbe nincs is ott a neve.
@angelak0423:
Tapasztalat kell?
Íme a tapasztalat.
Nagypapámat elhívták egy ingyenes kezelésre. Ott egyből elkérték tőle a személyiét meg egyéb papírjait. Aztán a végén oda toltak az orra alá egy kész szerződést, hogy azt írja alá. Az öreg szegény azt sem tudta mit ír alá, főleg mivel nem is tudta elolvasni. Mi más lett volna, mint egy megrendelés egy lámpáról.
Aztán meg hazudoztak össze-vissza, hogy nem lehet lemondani meg ilyenek. Kötbérrel fenyegetőztek és hasonlók.
Persze mivel tisztában vagyok a fogyasztói jogokkal így tudtam, hogy könnyen semmissé lehet tenni a szerződést.
Öcsém is volt ilyen állásinterjú félén, mivel az egyik ismerőse ott dolgozik. És ő kerek perec megmondta neki így a szemébe:
"Nézd az öregeknek egy rakás pénze van félre téve. Nekünk meg az a feladatunk, hogy valahogy kicsaljuk tőlük ezt a pénzt."
Ha nem is ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege.
Nem mondom, hogy mindenki ilyen aki a zepternél dolgozik, mert ez nem igaz. Viszont ez is egy tapasztalat és sok ilyen szemétláda dolgozik ott sajnos. Ahogy az is igaz, hogy kamuznak össze-vissza a lámpáról. Olyan dolgokat is amik nem igazak. De a vevőjelölt épp azt akarja hallanni. Sajnos apámra rá is sózták ha jól tudom a legnagyobb lámpát. Ott már későn értesültem a dologról és nem tudták lemondani.
A lámpáról meg csak annyit, hogy baromi drága. Jóval olcsóbban lehet polár lámpákat venni.
És nem kell a kamu, hogy az nem hatásos mivel a polarizált fény az akkor is polarizált fény ha nem a zepter logó van a lámpán, mivel ez egy szabvány. Ugye hallottál már a szabványokról? A hatása pedig ugyanaz csak jóval olcsóbb és nem Zepter logo van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!