Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van mindenki kiakadva a...

Miért van mindenki kiakadva a Zepterre?

Figyelt kérdés

Ma voltam állásinterjún, az egy dolog, hogy a hirdetésben fix fizetésről írtak, közben meg kiderült, hogy jutalékos, én igazából nem hallottam se jót, se rosszat erről a cégről, itt és más oldalakon olvasgattam arról, hogy átvernek. Mivel vernek át? Nem abban a munkakörben kell dolgoznod, amire felvesznek? Nem fizetnek ki?

Valami nagy dolognak kell állnia a háttérben, ha mindenki élből elfordul ezektől az állásajánlatoktól..

2012. aug. 21. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy hirdetésbe nehogy már minden benne legyen az úgysem megy.

Plusz ki adja fel a hirdetést? A Zepter? Nem, akkor meg?

Ezért tényleg a Zeptert hibáztatjátok? Ehhez nem sok közük van, pláne, hogy a hirdetésbe nincs is ott a neve.

2012. szept. 2. 17:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Relatív, hogy a minden alatt mit értesz, lehet, hogy csak engem bosszant, de ezt baromira kétlem, hogy nem arra a pozícióra keresnek embert, ami meg van hirdetve, ergó átba sznak, mert nem találnak madarakat, aki tukmálni akarna emberekre holmikat, ehelyett mennyire vonzó már egy asszisztensi munka, ahova visszahívnak 50-ből 50 embert, kortól, nemtől és képzettségtől függetlenül. Persze, lesz munkahelyed és örülj, mint majom a farkának, de én úgy, hogy magasabbra helyezem a tűrőképességemet az átlagosnál, bírtam ott 2 napig, mert annyira modortalanul és tisztességtelenül bánnak az emberrel (az idősebb emberrel!), hogy nem kívánsz több percet egy légtérben eltölteni velük. Lehet, hogy igazad van abban, hogy nem a Zepter írja a hirdetéseket, ezt nem tudom, de az, ami épületen belül van, az igenis a Zepter!
2012. szept. 10. 11:16
 13/14 angelak0423 válasza:
Ez az átverés dolog embertől függ, de attól nem kell elítélni az egész céget. Ha valaki nem ismeri a termékeket az ne ítélje el az ára alapján, inkább kérdezzen utána, de ne az ellenszenv irányítson. Én is irtóztam a cégtől, most viszont ott dolgozok és nagyon szeretem, mellesleg tényleg jók a termékek, össze sem hasonlítható 1 kínai termékkel. Nem tukmálok senkire semmit. Ez főleg arról szól, hogy megmutassanak az embereknek olyan termékeket, amiket az áruknál fogva meg sem néznének, volt hogy nagyon sok ember pl: a lámpának köszönheti az életét. Egyébként külföldön a bioptron lámpát úgy használják az emberek, mint ti a cigarettát szívjátok!!! Nem értem miért mond véleményt valaki utálat alapján és csak elriasztja a másik embert tőle...a jutalékos rendszerről pedig annyit, hogy megvannak a feltételek úgyanúgy mint más munkahelyen is...(szerelj össze 1000mütyürt és ennyit meg annyit kapsz) itt ugyanez a helyzet csak mások a feltételek, csak itt sokkal jobb pénzt kereshetsz, viszont nem mindenkinek megy ez a munka. Attól nem kell elítélni...nekem a kocsiszerelés nem menne, mégsem szidom...És senki ne hallgasson a másikra, mert nem tudhatja neki milyen életet hoz!!!
2012. nov. 10. 21:50
 14/14 anonim ***** válasza:

@angelak0423:

Tapasztalat kell?

Íme a tapasztalat.

Nagypapámat elhívták egy ingyenes kezelésre. Ott egyből elkérték tőle a személyiét meg egyéb papírjait. Aztán a végén oda toltak az orra alá egy kész szerződést, hogy azt írja alá. Az öreg szegény azt sem tudta mit ír alá, főleg mivel nem is tudta elolvasni. Mi más lett volna, mint egy megrendelés egy lámpáról.

Aztán meg hazudoztak össze-vissza, hogy nem lehet lemondani meg ilyenek. Kötbérrel fenyegetőztek és hasonlók.

Persze mivel tisztában vagyok a fogyasztói jogokkal így tudtam, hogy könnyen semmissé lehet tenni a szerződést.

Öcsém is volt ilyen állásinterjú félén, mivel az egyik ismerőse ott dolgozik. És ő kerek perec megmondta neki így a szemébe:

"Nézd az öregeknek egy rakás pénze van félre téve. Nekünk meg az a feladatunk, hogy valahogy kicsaljuk tőlük ezt a pénzt."

Ha nem is ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege.

Nem mondom, hogy mindenki ilyen aki a zepternél dolgozik, mert ez nem igaz. Viszont ez is egy tapasztalat és sok ilyen szemétláda dolgozik ott sajnos. Ahogy az is igaz, hogy kamuznak össze-vissza a lámpáról. Olyan dolgokat is amik nem igazak. De a vevőjelölt épp azt akarja hallanni. Sajnos apámra rá is sózták ha jól tudom a legnagyobb lámpát. Ott már későn értesültem a dologról és nem tudták lemondani.

A lámpáról meg csak annyit, hogy baromi drága. Jóval olcsóbban lehet polár lámpákat venni.

És nem kell a kamu, hogy az nem hatásos mivel a polarizált fény az akkor is polarizált fény ha nem a zepter logó van a lámpán, mivel ez egy szabvány. Ugye hallottál már a szabványokról? A hatása pedig ugyanaz csak jóval olcsóbb és nem Zepter logo van rajta.

2012. nov. 11. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!