Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgatna, ha megcsalna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatna, ha megcsalna a férjem?

Figyelt kérdés

Sokan biztos megbotránkoztok a kérdésemen, de az vesse rám az első követ akinek még nem fordult meg a fejében olyasmi amiről nem szívesen beszél, mert "megkövezik", hülyének nézik érte:)

Mivel ez egy anonim oldal, hát vállalom a beszólásokat, de érdekelnének a kultúrált vélemények is.

Az utóbbi időben egyre többször jut eszembe milyen lenne, ha hazaérve rajtakapnám a férjem amint egy másik nővel van.Be kell valljam egyre jobban izgat a dolog, már-már ott tartok, hogy szólok neki erről, hogy szeretném kipróbálni, hogy ilyen szituációba csöppenek.

Imádjuk egymást, nem volt még megcsalás egyik részről sem (bár persze csak a maga nevében nyilatkozhat az ember), akkor úgy fogalmazok, hogy semmi erre utaló nem volt részéről sem a 10 év alatt.

Mással is előfordult már ilyesmi?Esetleg kipróbáltátok?Érdekelnének a vélemények.

2013. ápr. 29. 11:27
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Kedves "18"-as: valóban rosszul fogalmaztam.

Igen fájó érzés lehet egy ilyen, tényleg sajnálom, hogy ár részese voltál, nem lehetett könnyű feldolgozni.

Nem is igazán szó szerint gondoltam ezt, az izgatna ha mással látnám (persze a fantázián belül lehet megcsalás vagy bármilyen extrémebb, hisz az csak fantázia és pont arról szól, hogy mindent lehet, egyáltalán nem biztos, hogy az ember a valóságban is akarná-e amit a fantáziájában izgatónak talál).

Még az is lehet, hogy mivel gondolatban izgat kicsit komolyabban veszem, bár lehet ha éles lenne a helyzet már a megtörténte előtt meggondolnám.

Ezért is írtam ki itt, egy anonim oldalon, kíváncsi vagyok azok véleményére (persze másokéra is) akik voltak már ilyenben, kipróbálták stb.A tapasztalatokra, egyáltalán arra összefért-e a fantázia a valósággal.

Pontosan ezért nem kezdeményeztem a férjemnél erről beszélgetést, túl nagy benne a kockázat és ha kiderül, hogy valóban csak átmeneti ez nálam és csak a fantáziámba fér bele, az nagyon kellemetlen szituációkat szülhet.

Persze, a konkrét megcsalásban legjobban az árulás, megaláztatás fáj, főleg, hogy az teszi veled akit a legjobban szeretsz, bízol benne.

Igen, valóba nagyon rosszul fogalmaztam meg a dolgot.

De mivel még ez új nálam és én sem értem, gondoltam ez a legalkalmasabb hely, hogy beszéljek róla másokkal is, az is lehet, hogy pár nap múlva már jót nevetek rajta, vagy megbotránkozok a saját gondolataimon.De egyelőre ezt érzem, ezt nem tudom letagadni saját magam előtt se, hisz az érzelmeinket, vágyainkat nem igazán tudjuk irányítani vagy nem azonnal, ahogy feltörnek, meg kell emészteni, át kell rágni stb.Köszönöm a hozzászólásodat.

2013. ápr. 29. 13:21
 32/35 anonim ***** válasza:

#9, 11 vagyok megint.

Megmosolytat, amit írsz. Sokszor tényleg sokkal jobb fantáziálni, mint "éles bevetésen" lenni.

Nappal sokszor elképzelem, hogy ha hazajön a férjem, akkor mekkora lepedőakrobatikát csinálunk, és a képzeletemben olyan légies az egész, könnyed az egész...

De ugye a valóság kicsit más: "uhh csússz egy kicsit arrébb... ne, így nem jó a térdemnek... inkább fordulj meg... jahh a hajamon tenyerelsz...stb..

:)

2013. ápr. 29. 14:38
 33/35 A kérdező kommentje:
Hehe, igaz, a képzelet és a valóság közt gyakran óriási szakadék van:) De mennyire valósnak tűnnek néha az álmok/fantáziák....huhh:)
2013. ápr. 29. 14:42
 34/35 anonim ***** válasza:
Valóban, könnyen eshetsz abba a csapdába, hogy amit a képzeletedben olyan jónak találtál, a valóságban rossz érzés lenne a férjed egy másik nővel látni.
2013. ápr. 29. 14:59
 35/35 anonim ***** válasza:
Na ,mi a helyzet ... Valósággá vált a képzeleted .Említetted a férjednek a titkos vágyadat .. ?
2014. okt. 2. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!