Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket bocsájtanátok meg ha...

Melyiket bocsájtanátok meg ha nagyon muszáj lenne? Ha megütne párod, vagy ha megcsalna?

Figyelt kérdés

Ha megcsalna soha többet.

Ha megütne akkor eltudnám azzal felejteni, hogy ideges volt, HA csak egy szerei alkalom, nagyon nagy veszekedés közben.

2012. dec. 5. 16:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Az első n/megcsalás/ főpleg lekki megaláztatás Az ütés fizikai erőszak. Utóbbinál is kellene annyi visszafogottság, hogy nem emel kezet arra, akit szeret, aki a társa, aki esetleg a gyermeke anyja. Talán mégis az utóbbit lehetne megbocsájtani. A tüske azonban örökké bennem maradna.
2012. dec. 5. 16:58
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt, ha megütne. Persze ez alatt nem azt értem, hogy agyba-főbe ver... Sőt belátom, hogy már viselkedtem én is úgy, hogy egy kisebb legyintést simán megérdemeltem volna. Én nőként úgy érzem, hogy kevésbé tapos bele azzal a méltóságomba, ha megüt, mintha megcsal egy másik nővel.
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat az első sorban lévő sok elírásért. Siettem...
 4/33 anonim ***** válasza:
61%
Egyiket sem. Sok mindent eltűrök ezeket nem. Ha valami baja van a kapcsolattal akkor álljon elém és mondja el vagy szakítson, ne félrelépjen. Aki pedig nem tud uralkodni magán és megüt, az mehet amerre lát.
2012. dec. 5. 16:59
 5/33 Jégtánc ***** válasza:
36%
Egyiket sem.
2012. dec. 5. 17:08
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

Ha megcsalna, abban én is hibás lehetnék, ez tolerálható, emberek vagyunk, megpróbálnám rendbehozni a kapcsolatunkat.

Ha megütne, visszaütnék :) de úgy, hogy repüljön örökre.

2012. dec. 5. 17:10
 7/33 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő előfordulhat olyan helyzetben, amikor megbocsátható. Mindenesetre a megütést sokkal kevésbé tudnám tolerálni. Még nem ütöttek meg, de az előző barátom volt, hogy megfogott és megrázott, de nagyon, látszott rajta, hogy nem bír uralkodni az indulatán. Onnantól kezdve folyamatosan féltem tőle, nem mertem ellentmondani, nehogy megüssön. El is hagytam végül.

A megcsalás is durva dolog, de ott az ember nincs veszélyben. Ezért azt nem tartom annyira borzasztó dolognak.

2012. dec. 5. 17:10
 8/33 anonim ***** válasza:
44%
ha megcsalna
2012. dec. 5. 17:12
 9/33 anonim ***** válasza:
58%
Ha megcsalna nem tudnám megbocsátani, de ha megütne, akkor benne lennénk a kékfényben, mert biztos én is neki mennék a nagy késsel.
2012. dec. 5. 17:22
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
csalni csaltak meg.. azt megtudtam bocsájtani, bár nem békültem ki vele. megütve nem voltam, de lépett fel ellenem a párom erőszakosan (megszorította a karom, és nem akartam elmenni tőlünk) nah ő vele inkább soha többé nem beszélek...
2012. dec. 5. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!