Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket bocsájtanátok meg ha...

Melyiket bocsájtanátok meg ha nagyon muszáj lenne? Ha megütne párod, vagy ha megcsalna?

Figyelt kérdés

Ha megcsalna soha többet.

Ha megütne akkor eltudnám azzal felejteni, hogy ideges volt, HA csak egy szerei alkalom, nagyon nagy veszekedés közben.

2012. dec. 5. 16:53
1 2 3 4
 11/33 omba ***** válasza:
100%

Miért muszáj?

Egyik se nagyon fér bele egy kapcsolatba, szerintem

2012. dec. 5. 17:56
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Felmérések szerint, akik egyszer bántalmaz egy nőt, többször is fog. A megcsalásnál ugyanez nem mondható el. A megcsalásról nem tudok nyilatkozni, de az erőszakot sosem tudnám megbocsátani.
2012. dec. 5. 17:59
 13/33 anonim ***** válasza:
41%

nemazért de sok nő annyira mélyen tapló és kiállhatatlan, hogy simán megérdemel egy nyaklevest időnként. És még rá is játszanak a maguk hisztijére provokálva ezzel a másikat.

Ettől független férfiatlan dolog ezzel élni, de a megcsalásnak nos 2 oldala van és abban általában mindkét fél hibás, valamit nem kap meg a másiktól valaki, persze el is hidegülhet, de akkor meg be kell dobni a témát kerek perec, hogy bocs már nem kívánlak, fejezzük be a dolgot és hadd menjek. Megcsalás helyett ez volna a korrekt dolog.

2012. dec. 5. 18:02
 14/33 anonim ***** válasza:
61%

A megbocsátás nem lehet feltételes, sem pedig muszájból adódó. Vagy megbocsátasz valamit, vagy csak a szád jár róla, és elhiteted magaddal is, másokkal is, hogy megbocsátottál, holott nem.

Ha valóban megbocsátasz valamit, akkor az már nem fáj. Nem hozod elő többé, és ha valamikor előjön az emlékeid közül, akkor max. egy-két másodpercre vagy percre kicsit elszomorodsz. Ennyi. Minden más nem megbocsátás, csak névleg.

2012. dec. 5. 18:25
 15/33 anonim ***** válasza:
49%
Igazából egyiket sem tudnám megbocsátani.Viszont ha nagyon választani kell,akkor talán azt ha megütne.A megcsalás egy fokkal undorítóbb,megalázóbb.
2012. dec. 5. 18:28
 16/33 anonim ***** válasza:
82%
Ha nagyon muszáj volna választani,akkor a megcsaláson talán túl tudnám tenni magam,de ha megütne,azt nem tudnám megbocsájtani.
2012. dec. 5. 18:29
 17/33 anonim ***** válasza:
52%
Talán azt, ha megüt, bár mind a kettő vörös posztó nálam... mert a verés, főleg ha az első, akkor lehet még hirtelen felindulásból, úgy, hogy elborul az agya egy kicsit, és reflexből jön nagy veszekedés közben... a párom amúgy sem agresszív alkat velem szemben. De a megcsalás, na ott azért másképp működik, ott van azért ideje, lehetősége eldönteni, hogy na most akkor enged a fellángolásának, vagy inkább nem akar megbántani...
2012. dec. 5. 18:52
 18/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé eloszlott.

A Miért muszáj-ra, válaszolnék: Azért, mert ha mindenki azt írná, hogy 'Egyiket sem' akkor a kérdésnek nem lenne értelme, ilyet lehet olvasni máshol is, inkább az emberek véleményére voltm kíváncsi, hogy melyik az elfogadom' kategória, ha nagyon muszáj választani, ha nem muszáj senkinek egyik sem, ez teljesen normális, így van rendjén, de akkor mi lenne a kérdés logikája:).

Hát nem is tudom melyikből lett több, de mindegyikből akadt-->Nekem pont azért a megütés, mert ha megcsalna belém taposna, azt érezném végleg, hogy nem vagyok elég jó. Ha megütne, akkor lehet épp abban én voltam a hibás, hogy hírtelen felindulásból,olyat vágtam a fejéhez amit nem kellett volna. De mindkettő undorító, szóval. . .:)

2012. dec. 5. 19:01
 19/33 anonim ***** válasza:
86%
igen a megcsalás egy hosszabb folyamat, így lehet legközelebb meggondolja hogy megcsaljon e... viszont a hirtelen felindulás meg a reflex ütés... az azt jelenti hogy ha megint fel lesz dulva megint megüt hirtelen felindulásból és megint megint megint... épp azért mert nem gondolkodik hanem ösztönös... ami ösztönös az meg nem múlik el magától, nem gondolkodik az ember, vagyis nem fogja azt gondolni miközben lendül a keze hogy le kellene állni... míg lehet hogy a második megcsalás eleje közepén még észre veszi magát hogy már megint mit csinál....
2012. dec. 5. 19:13
 20/33 anonim ***** válasza:
81%

Számomra egyszerűen hihetetlen, hogy vannak olyan nők, akik inkább megbocsátják, hogy a párjuk megcsókol, megfektet valaki mást, mintsem azt, hogy megüti Őket. Persze ezeknek a nőknek valószínűleg az hihetetlen, hogy én meg az ütést bocsátanám meg. Ha egy tízes listán kéne EGYMÁSHOZ VISZONYÍTANOM ezt a két dolgot, akkor a megcsalás 10 lenne, míg az ütés körülbelül 2, természetesen önmagában az ütés nem ezt a számot kapná.

" Inkább veszekszem veled mint, hogy megcsókoljak valaki mást. "

2012. dec. 5. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!