Melyiket bocsájtanátok meg ha nagyon muszáj lenne? Ha megütne párod, vagy ha megcsalna?
Ha megcsalna soha többet.
Ha megütne akkor eltudnám azzal felejteni, hogy ideges volt, HA csak egy szerei alkalom, nagyon nagy veszekedés közben.
Miért muszáj?
Egyik se nagyon fér bele egy kapcsolatba, szerintem
nemazért de sok nő annyira mélyen tapló és kiállhatatlan, hogy simán megérdemel egy nyaklevest időnként. És még rá is játszanak a maguk hisztijére provokálva ezzel a másikat.
Ettől független férfiatlan dolog ezzel élni, de a megcsalásnak nos 2 oldala van és abban általában mindkét fél hibás, valamit nem kap meg a másiktól valaki, persze el is hidegülhet, de akkor meg be kell dobni a témát kerek perec, hogy bocs már nem kívánlak, fejezzük be a dolgot és hadd menjek. Megcsalás helyett ez volna a korrekt dolog.
A megbocsátás nem lehet feltételes, sem pedig muszájból adódó. Vagy megbocsátasz valamit, vagy csak a szád jár róla, és elhiteted magaddal is, másokkal is, hogy megbocsátottál, holott nem.
Ha valóban megbocsátasz valamit, akkor az már nem fáj. Nem hozod elő többé, és ha valamikor előjön az emlékeid közül, akkor max. egy-két másodpercre vagy percre kicsit elszomorodsz. Ennyi. Minden más nem megbocsátás, csak névleg.
Köszönöm szépen a válaszokat, eléggé eloszlott.
A Miért muszáj-ra, válaszolnék: Azért, mert ha mindenki azt írná, hogy 'Egyiket sem' akkor a kérdésnek nem lenne értelme, ilyet lehet olvasni máshol is, inkább az emberek véleményére voltm kíváncsi, hogy melyik az elfogadom' kategória, ha nagyon muszáj választani, ha nem muszáj senkinek egyik sem, ez teljesen normális, így van rendjén, de akkor mi lenne a kérdés logikája:).
Hát nem is tudom melyikből lett több, de mindegyikből akadt-->Nekem pont azért a megütés, mert ha megcsalna belém taposna, azt érezném végleg, hogy nem vagyok elég jó. Ha megütne, akkor lehet épp abban én voltam a hibás, hogy hírtelen felindulásból,olyat vágtam a fejéhez amit nem kellett volna. De mindkettő undorító, szóval. . .:)
Számomra egyszerűen hihetetlen, hogy vannak olyan nők, akik inkább megbocsátják, hogy a párjuk megcsókol, megfektet valaki mást, mintsem azt, hogy megüti Őket. Persze ezeknek a nőknek valószínűleg az hihetetlen, hogy én meg az ütést bocsátanám meg. Ha egy tízes listán kéne EGYMÁSHOZ VISZONYÍTANOM ezt a két dolgot, akkor a megcsalás 10 lenne, míg az ütés körülbelül 2, természetesen önmagában az ütés nem ezt a számot kapná.
" Inkább veszekszem veled mint, hogy megcsókoljak valaki mást. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!