Te megtudnád bocsájtani párodnak, feleségednek, férjednek ha megcsalna? Vagy már váló vagy szakító ok lenne?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 12:01
2/51 A kérdező kommentje:
Meg_tudnád bocsátani?
Gondolom te tökéletes vagy és mindig mindent tökéletesen írsz és soha nem hibázól..
2012. okt. 20. 12:05
4/51 anonim válasza:
Meg ha engem szeretne és erezném
5/51 anonim válasza:
A szexuális hűtlenséget? Persze, önmagában nem ok a szakításra szerintem, nincs ekkora jelentősége a szexualitásnak. A tartós külső kapcsolat, érzelmi hűtlenség az már más történet.
7/51 anonim válasza:
Én most azt mondom, hogy nem. De fogalmam sincs, hogy reagálnék abban a helyzetben. Lehet, hogy pár nap, hét után megbocsátanék. Remélem nem kerülök ebbe a helyzetbe.
8/51 anonim válasza:
Körülményektől függően, de igen.
Azt persze nem, hogy ha úton-útfélen félremenne, még egy kósza félrekufirc esetén is lenne pár nap ajtócsapkodás, de azon túl tudnám magam tenni.
9/51 anonim válasza:
Szerintem míg az ember nem kerül bele egy ilyen helyzetbe, csak találgat. Most én is azt mondom, hogy otthagynám rögtön. De talán x évvel, gyerekkel a hátunk mögött meggondolnám. Ha tartósan csalna, hazudna hónapokig a szemembe nézve, nevelnénk "boldogan" a gyerekeket, velem is ugyanúgy lefeküdne, mintha minden a legnagyobb rendben lenne akkor viszont biztos lépnék. Ha azt nem vettem észre, tuti nem bíznék meg benne többet. Egy éjszakásnál nem tudom, remélem nem is tudom meg.
10/51 anonim válasza:
Nem tudnám megbocsájtani, és ehhez semmi köze a tökéletességnek, a hibáknak! Ez nem hiba, hanem tudatos döntés! Aki nem akarja megcsalni nem is fogja! Ha másfelé kacsingat, akkor inkább hagyjon el, de ne kavarjon a hátam mögött, ahogy én sem tenném! Ennyi tisztelet alap, hogy jár a párunk felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!