Te megtudnád bocsájtani párodnak, feleségednek, férjednek ha megcsalna? Vagy már váló vagy szakító ok lenne?
Ismerem magam, milliószor eszembe jutna, hogy máshoz ért úgy ahogy hozzám...stb. Hosszútávon nehezebb lenne együtt maradnunk mint szakítani.
Nem vagyok a magam ellensége, szakítanék.
Nem!
Igen, szakítok ok lenne abban a pillanatban ahogy kiderül!
kedves red4me!
Nő vagyok. :D és a legnagyobb baj az, hogy te sem nő...de legfőképp férfi nem vagy... csak egy egy kis farkinca... :) de rá se ránts nyuszifül...ha minden jól megy, úgy 50 év múlva majd rájössz a dolgok lényegére...te ilyen későn érő típus vagy..mármint agyilag... :)
És nőként szeretnél egy olyan párt magadnak mint Pendulum, aki csak veled és más nőktől undorodik. Tehát fizikailag képtelen más nőkkel közösülni mert a cuccos beadja a kulcsot annyira undorodik a más nőhőz éréstől.
Neked vannak ilyen igényeid a párkapcsolatodban, egy ilyen férfira vágysz? Valóban el is hinnéd ha életed párja ezt mondaná neked és meg is nyugodnál ettöl?
Engem a helyedben ez riasztana, de ami még ennél is riasztóbb hogy ezt Pendulum halál komolyan elhiszi magáról.
Mondtam már, költözzetek össze. De elárulom nagy csalódás lesz a vége, erre már most felkészitelek.
Viszont ha Pendulum érdekel az nem világos miért engem becézel és miért az én figyelmem hivod fel magadra?
Ez is megérne egy elemzést.
Red4me, szerintem itt a becézés a szánalom jele volt:)
Tökös gyereknek hiszed magad, mert a farkad előrébbvaló mindennél?
Miért gáz, ha valaki csak a a párjával akar szexelni?Ez nem jelenti azt, hogy nem képes mással, sajnos ezt az agynak nem nevezhető kis képződmény nem értheti meg, amit a farkad helyén viselsz .Magyarázd már el nekem azzal az agyafúrt logikáddal, mert sajnos én nem igazán értem.
Komolyan, mint ha gáz lenne a hűség. Hova süllyedünk?
Pendulum te még azzal sem vagy tisztában miről vitatkozunk és ehhez képest már a tizedik beirást ejted meg.
Arról folyik a diskurzus hogy te azt állitottad más nőtől undorodsz, képtelen lennél hozzáérni. Ezt te irtad saját magadról 20 évesen.
Tetted mindezt azért mert megfelelési kényszered van a barátnőd felé ami világos és még talán emészhető is, föleg ha ennyi idős vagy. Ami viszont nem emészhető és amit fontos lenne megértened hogy ilyet tőled a barátnőd nem vár el. Az a probléma hogy te azt hiszed ez az elvárás feléd.
Egy nő sem vár el ilyet tőled, sem azt hogy ilyet mondj, sem azt hogy ilyeneket gondolj, ha ilyeneket vár el és komolyan is gondolja akkor ő nem tudja mi fán terem a szexualitás. Ezért én megkockáztatnám hogy ezt te várod el magadtól anélkül hogy a barátnőd ilyet követelne tőled.
Na ez a rémisztő, ezek a te igényeid, te vágysz erre a szerepre.
Mi a következő állomás: visszakövetelés? Ehhez szükséges ez a szerep hogy megalapozd a későbbi követeléseidet?
Vagy szimplán csak a szexualitásod hajt amivel még nem vagy tökéletesen tisztában és lesz ebböl idővel egy másik partnerrel rácsok és korbács?
Dehát minek is irom le ezeket, úgysem tudsz követni. Már az alapoknál elvesztetted a fonalat.
Egyszerüsitem a dolgot. A barátnőd nem vár el ilyet tőled. Egy nő sem fog. Ha meglátsz egy szimpi lányt azt gondolod magadban hogy ez igen. Ezzel a barátnőd tökéletesen tisztában lesz.
Amit elvár az mindösszesen annyi hogy ne lépd át a határt. De olyat soha senki nem fog tőled elvárni hogy undorodj más nőktől és ha ebben a szerepben tetszelegsz a barátnőd elött attól nem leszel értékesebb.
Nem elvárás, érted?
"Semmi baj azzal ha mész a farkad után"
Ha neked ez a véleményed, sajnálni tudlak, ezzel a mentalitással nem lehet kialakítani egészséges párkapcsolatot. Azt hiszed a barátnőd tolerálná, hogy más nők után csorgasd a nyálad folyton, sőt még meg is csalnád néha mert : "Semmi baj azzal ha mész a farkad után" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!