Meg lehet bocsájtani?
Figyelt kérdés
Gyerekeim apja az első gyerek születése után sokáig nem volt együtt velem (szexuálisan). Évekkel később kiderült amit akkor csak sejtettem. Megcsalt. Lehet hogy én vagyok a hülye, de valahogy nem tudom elfeljteni neki!2012. jún. 1. 19:48
1/4 anonim válasza:
Megbocsájtani meg lehet, de elfelejteni soha. Azt próbáld mérlegelni, hogy képes vagy-e ezzel együtt élni és túllépni rajta, azóta hogyan alakult a kapcsolatotok, rendbe jött-e minden téren.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt akkor kellett volna eldönteni mikor kiderült és nem most.
Most jön a bosszú rész vagy a szebb életet akarok rész?
3/4 anonim válasza:
Amit megtudsz bocsátani, azt meg lehet. Erre nincsen szabály. Elfelejteni ÉN nem tudnám.
Még most is együtt vagytok? Te mit akarsz? Nem szeretek általánosítani, de ha ezt a gyerekek előtt megtette, akkor a gyerekek születése után sem lesz jobb. Sőt...
4/4 anonim válasza:
Bocsi, de hogyan derült ki? Biztosan megcsalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!