Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket bocsájtanátok meg ha...

Melyiket bocsájtanátok meg ha nagyon muszáj lenne? Ha megütne párod, vagy ha megcsalna?

Figyelt kérdés

Ha megcsalna soha többet.

Ha megütne akkor eltudnám azzal felejteni, hogy ideges volt, HA csak egy szerei alkalom, nagyon nagy veszekedés közben.

2012. dec. 5. 16:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

# 30/30

nálunk olyan volt hogy fordult meg álmában közben meg dobta a kezét és úgy vágott orron :D de visszakapta: mert én meg álmomban tökön "sarkaltam"

2012. dec. 6. 18:11
 32/33 anonim ***** válasza:

az elsőt(ha megütne) SOHA,

a másodikat pedig biztosan igen, számomra ÓRIÁSI a különbség

2012. dec. 15. 21:12
 33/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat:) Ha álmában történik nem olyan bántalmazás, én is ilyen vagyok, bár nem vagyok párkapcsolatban, de az biztos,hogy szegényt vagy seggel löködöm majd hasban, vagy minden rossz álomnál megrúgom picitkét, illetve ha tiltakozom talpal eltolom: D Keltem már fel arra is, hogy egy óriásit fejeltem az ágytámlájába: D. Vagy ha fordulok és odasózok az ágynak: D, vagy megijedek és hírtelen felrettenek, és csapkodok: D. Szóval szegénykét nem kímélem szerintem majd álmunkban,én sem: D. De talán ha Ő ott lesz az majd megnyugtatóbb lesz, mint egyedül aludni:).

Utolsó: Köszi,neked is, nekem is óriási különbség van a kettő között, csak nekem a megütés lenne elfogadható(BB). Nem tudom de a megcsalástól, én hihetetlen rosszul vagyok, nem is tudom. Egy hírtelen pofon, meg egy 1 órás szex között, nem tudom, olyan idegen. Soha nem dolgoznám fel, ha nagyon szeretném Őt, nem lennék rá képes.

2012. dec. 15. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!