Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatna, ha megcsalna a férjem?
Sokan biztos megbotránkoztok a kérdésemen, de az vesse rám az első követ akinek még nem fordult meg a fejében olyasmi amiről nem szívesen beszél, mert "megkövezik", hülyének nézik érte:)
Mivel ez egy anonim oldal, hát vállalom a beszólásokat, de érdekelnének a kultúrált vélemények is.
Az utóbbi időben egyre többször jut eszembe milyen lenne, ha hazaérve rajtakapnám a férjem amint egy másik nővel van.Be kell valljam egyre jobban izgat a dolog, már-már ott tartok, hogy szólok neki erről, hogy szeretném kipróbálni, hogy ilyen szituációba csöppenek.
Imádjuk egymást, nem volt még megcsalás egyik részről sem (bár persze csak a maga nevében nyilatkozhat az ember), akkor úgy fogalmazok, hogy semmi erre utaló nem volt részéről sem a 10 év alatt.
Mással is előfordult már ilyesmi?Esetleg kipróbáltátok?Érdekelnének a vélemények.
Velem még sosem fordult elő ilyesmi és megmondom őszintén, attól mentse meg a férjemet a sors, hogy ilyen szituációba csöppenjek. :-)
De hallottam már olyanról, hogy ez valakinek bejön, hát Istenem, nem vagyunk egyformák. Van aki a lábfejekre bukik, vagy a cipőkre, és van aki szereti ha megalázzák, verik, na ez is ilyen hasonló indíttatásból jöhet. De megmagyarázni nem tudom, ezt csak Te tudod. Többnyire a domináns természetű emberek szórakozása, hogy kipróbálják a másik oldalt. Sok politikus, vezető személyiség szereti ha otthon jól elfenekelik.
Soha életemben meg nem fordult bennem ilyesmi:)))
Ezért nem értem én sem.
Egyáltalán nem vagyok domináns alkat sem, valamiért viszont nem tudom kiverni a mostanában a fejemből mennyire izgatna egy ilyet végignézni....esetleg beszállni.
Hát hogy öszinte legyek nem értelek.Sokan akarnak újdonságot kipróbálni.
Beszélj a pároddal ö mit szólna hozzá.Ha igazán szeret,nem hinném,hogy egy másik nöre vágyna.
Ki kell próbálni.Aztán vagy rá megy a kapcsolat,vagy jobb lesz egy harmadik kíséretében.
Nekem még a gyomrom is felfordulna attól,ha tudom menet közben a férjem más nöt kényeztet.
Monogám lelkületű ember vagyok, úgyhogy ez a helyzet nálam másféle izgalmi állapotot idézne elő.
Ha mindketten bennevagytok, akkor hajrá!
Anonim az oldal, hát elmondom:
Ha arra jönnék haza, hogy a férjem az ágyban szeretkezik egy idegen nővel, hát abban a pillanatban ledobnám a ruháimat, és beszállnék a buliba.
De a férjem olyan monogám, hogy meg sem merem neki említeni...
Nem lehet, hogy simán csak egy hármast akarsz kipróbálni?
Ha mindketten nyitottak vagytok akkor meg lehet lépni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!