Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgatna, ha megcsalna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatna, ha megcsalna a férjem?

Figyelt kérdés

Sokan biztos megbotránkoztok a kérdésemen, de az vesse rám az első követ akinek még nem fordult meg a fejében olyasmi amiről nem szívesen beszél, mert "megkövezik", hülyének nézik érte:)

Mivel ez egy anonim oldal, hát vállalom a beszólásokat, de érdekelnének a kultúrált vélemények is.

Az utóbbi időben egyre többször jut eszembe milyen lenne, ha hazaérve rajtakapnám a férjem amint egy másik nővel van.Be kell valljam egyre jobban izgat a dolog, már-már ott tartok, hogy szólok neki erről, hogy szeretném kipróbálni, hogy ilyen szituációba csöppenek.

Imádjuk egymást, nem volt még megcsalás egyik részről sem (bár persze csak a maga nevében nyilatkozhat az ember), akkor úgy fogalmazok, hogy semmi erre utaló nem volt részéről sem a 10 év alatt.

Mással is előfordult már ilyesmi?Esetleg kipróbáltátok?Érdekelnének a vélemények.

2013. ápr. 29. 11:27
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
64%

Velem még sosem fordult elő ilyesmi és megmondom őszintén, attól mentse meg a férjemet a sors, hogy ilyen szituációba csöppenjek. :-)

De hallottam már olyanról, hogy ez valakinek bejön, hát Istenem, nem vagyunk egyformák. Van aki a lábfejekre bukik, vagy a cipőkre, és van aki szereti ha megalázzák, verik, na ez is ilyen hasonló indíttatásból jöhet. De megmagyarázni nem tudom, ezt csak Te tudod. Többnyire a domináns természetű emberek szórakozása, hogy kipróbálják a másik oldalt. Sok politikus, vezető személyiség szereti ha otthon jól elfenekelik.

2013. ápr. 29. 11:32
 2/35 A kérdező kommentje:

Soha életemben meg nem fordult bennem ilyesmi:)))

Ezért nem értem én sem.

Egyáltalán nem vagyok domináns alkat sem, valamiért viszont nem tudom kiverni a mostanában a fejemből mennyire izgatna egy ilyet végignézni....esetleg beszállni.

2013. ápr. 29. 11:34
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem szeretném ilyen szituban a férjemet elkapni.Azt hiszem akkor menekülhetne mindkettö amerre lát......
2013. ápr. 29. 11:34
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy öszinte legyek nem értelek.Sokan akarnak újdonságot kipróbálni.

Beszélj a pároddal ö mit szólna hozzá.Ha igazán szeret,nem hinném,hogy egy másik nöre vágyna.

Ki kell próbálni.Aztán vagy rá megy a kapcsolat,vagy jobb lesz egy harmadik kíséretében.

Nekem még a gyomrom is felfordulna attól,ha tudom menet közben a férjem más nöt kényeztet.

2013. ápr. 29. 11:37
 5/35 anonim ***** válasza:
67%

Monogám lelkületű ember vagyok, úgyhogy ez a helyzet nálam másféle izgalmi állapotot idézne elő.

Ha mindketten bennevagytok, akkor hajrá!

2013. ápr. 29. 11:38
 6/35 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is nem mondtam még neki, mert azét rámehet egy kapcsolat is.Veszélyes dolgok ezek.Jobb lenne?Nos elég jó így is minden és tényleg nem értem magam, mi a fene történt velem.Egy darabig csak akkor jutott eszembe amikor magamnak szereztem örömet, hogy ilyesmikről fantáziálok, betudtam annak, hogy olyankor az ember fantáziál olyasmikről is amiket nem próbálna ki.De egyre sűrűbben eszembe jut máskor is.Hátha erre jár valaki aki már kipróbálta, kíváncsi vagyok.
2013. ápr. 29. 11:39
 7/35 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen helyzetben, és nem örültem egyáltalán, sőt olyannyira fájt, hogy a pszichiátrián kötöttem ki. Évekig kezeltek, nyugtatót szedtem, de hál istennek túl tudtam tenni magam rajta, a mostani párom segítségével, akivel 16 éve vagyunk együtt. El sem tudom képzelni, ha valaki szeret valakit, akkor hogy tudna örülni annak ha megcsalják, ha a párja mást tart a karjaiban, mást szeret?! És mit tennél ha így találnád Őket, tapsolnál örömödben, vagy beszállnál??? Te nem imádod a férjedet az biztos, ha ez a vágyad Vele kapcsolatban!
2013. ápr. 29. 11:39
 8/35 A kérdező kommentje:
Nos mindenki másképp él meg dolgokat de a személyeskedésbe meg feltételezésekbe nem mennék bele SENKIVEL kapcsolatban, hogy szereti-e a férjét stb.Talán nálad úgy van, hogy ha szeretsz valakit elképzelni sem tudnál ilyet, akkor se, ha csak szex, változatosság amiről szó van érzelmek nélkül.Voltál is már ilyen szituban, lehet ott nem csak szex volt, más volt a helyzet, abszolút megértem, hogy te így gondolkozdsz, nincs is ezzel baj.De kérlek ne akard megítélni ennyiből, hogy milyen a kapcsolatunk és én hogyan érzek a férjem iránt.Köszönöm.
2013. ápr. 29. 11:42
 9/35 anonim ***** válasza:

Anonim az oldal, hát elmondom:

Ha arra jönnék haza, hogy a férjem az ágyban szeretkezik egy idegen nővel, hát abban a pillanatban ledobnám a ruháimat, és beszállnék a buliba.

De a férjem olyan monogám, hogy meg sem merem neki említeni...

2013. ápr. 29. 11:44
 10/35 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy simán csak egy hármast akarsz kipróbálni?

Ha mindketten nyitottak vagytok akkor meg lehet lépni:)

2013. ápr. 29. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!