Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgatna, ha megcsalna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatna, ha megcsalna a férjem?

Figyelt kérdés

Sokan biztos megbotránkoztok a kérdésemen, de az vesse rám az első követ akinek még nem fordult meg a fejében olyasmi amiről nem szívesen beszél, mert "megkövezik", hülyének nézik érte:)

Mivel ez egy anonim oldal, hát vállalom a beszólásokat, de érdekelnének a kultúrált vélemények is.

Az utóbbi időben egyre többször jut eszembe milyen lenne, ha hazaérve rajtakapnám a férjem amint egy másik nővel van.Be kell valljam egyre jobban izgat a dolog, már-már ott tartok, hogy szólok neki erről, hogy szeretném kipróbálni, hogy ilyen szituációba csöppenek.

Imádjuk egymást, nem volt még megcsalás egyik részről sem (bár persze csak a maga nevében nyilatkozhat az ember), akkor úgy fogalmazok, hogy semmi erre utaló nem volt részéről sem a 10 év alatt.

Mással is előfordult már ilyesmi?Esetleg kipróbáltátok?Érdekelnének a vélemények.

2013. ápr. 29. 11:27
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Na igen, ahogy korábban is írtam ezek miatt nem említettem még neki.Lehet nem is fogom, lehet igen, ezt még nekem is el kell dolgoznom.Mármint, hogy mi ez, honnan jött, stb.
2013. ápr. 29. 12:20
 22/35 anonim ***** válasza:

"hát vállalom a beszólásokat"

Kérdező, a 18. hozzászóló teljesen normálisan írta meg a véleményét.

2013. ápr. 29. 12:22
 23/35 anonim ***** válasza:
59%

Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdező megnyilvánulásait.

Vannak, akiket izgat az ilyen szituáció (férfiban is, nőben is).

Elképzelhetőnek tartom, hogy csak fantázia szintjén izgat a dolog, és a való életben nem élveznéd.

Én azt tanácsolom, beszélgess erről a férjeddel, egyelőre elvi síkon. Próbáljátok ki szerepjátékokban, közös fantáziálásban, hogy mennyire tudtok azonosulni ezzel a helyzettel.

Ha mindkettőtöket vonz a dolog, akkor rengeteg lehetőség van a kipróbálására, pl. bevontok harmadikat, vagy párt (ha esetleg őt is izgatja, hogy mással legyél), elmehettek swinger-klubba, felvállalhatjátok a nyitott házasságot, stb.

Rengeteg lehetőség van, a lényeg, hogy alapos megfontoláson és kölcsönös, őszinte kommunikáción alapuljon, és csak olyasmibe menjetek bele, ami egyikőtök számára sem kellemetlen.

2013. ápr. 29. 12:35
 24/35 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehet hogy azért izgat ez ennyire mert téged is vonz a fordítottja? A férjad kapna rajta egy másik pasival. Vannak akukat izgat ha látják a párjukat mással szexelni. Mint engem is. Egy párcserés ngyest kiprobálnám.
2013. ápr. 29. 12:35
 25/35 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem egyáltalán nem a megcsaláson van a hangsúly. szerintem azért ilyen formában jelentkezett nálad, mert belénk van nevelve, hogy szex 2 ember között történik, tehát az egyetlen "racionális" kivetülés, ha megcsal és Te így kerülsz a képbe.

Szerintem csak arra vágysz, hogy mással lásd és aztán mégiscsak bizonyítsd, hogy a Tied. :)

Nagyon izgató tud lenni egyébként, ha más nővel látod, érdekes, teljesen új élmény hármasban csinálni, megfelelő partnerekkel.

DE ehhez tényleg nagyon nagyon jó kapcsolat kell és őszinte, nyitott kommunikáció! :)

2013. ápr. 29. 12:40
 26/35 A kérdező kommentje:

"Kérdező, a 18. hozzászóló teljesen normálisan írta meg a véleményét."

Mikor állítottam az ellenkezőjét?Vagy ha vállalom (mégis mit tudok csiálni, kikötöm, hogy csak azok írjanak akik mélységesen egyetértenek?Fölösleges és értelmetlen lenne.) akkor már nem is válaszolhatok neki?

Szerintem én is normálisan írtam, kicsit poénosra véve.

A többiek is megírták, hogy nem értekek ezzel egyet, de csak arra válaszolok, akik személyeskedésbe mennek, nem ítéleteket kértem, főleg idegenektől, csak mert ők máshogy gondolkoznak.

Tiszteletben tartom, hogy mindenki másképp él és gondolkozik, de senkit nem nevezek selejtesnek vagy nem döntöm el, hogy mit érez az illető....

Senki sem jobb vagy rosszabb nálam, nálad, csak mások vagyunk és más a véleményünk.

Ezt kultúráltan, személyeskedés nélkül is le lehet írni, ahogy a többség tette....

2013. ápr. 29. 12:42
 27/35 ivilicious ***** válasza:

mivel pasi, biztos örülne neki a férjed,bár nem ismerem:)

én tuti ott vetnék mindkettőjük életének véget :D

2013. ápr. 29. 12:55
 28/35 A kérdező kommentje:

Hát nem hiszem, hogy örülne...bár lehet rá tudnám venni, de akarata ellenére semmiképp nem győzködöm:)

A munkája során (postás) elég sokat sztorizok olyan nőkről akik bepróbálkoznak:)

Jóket nevetünk rajta, némelyiken megbotránkozunk, de mostanság már ilyeneken is fantáziálok, hogy valamelyik elcsábítja, tetten érem, beszállok stb.Persze ez kivitelezhetetlen is lenne, de a fantáziában az a jó, hogy nem szab neki határt a logika.Sem más :))

2013. ápr. 29. 13:01
 29/35 A kérdező kommentje:
* sztorizik
2013. ápr. 29. 13:02
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

18-as vagyok. Nem ítélek el én senkit, de ha belegondolsz, nem tűnik "normálisnak" ha valaki elvileg egy olyan rossz élményt szeretne átélni, ami gyakorlatilag szinte mindenkinél (akivel megesett) sokkot, traumát (évekig tartó gyógyszeres kezelésről is hallottam már) okoz.

Persze azért kíváncsi lennék rá, hogy ha meg is történne hogy élnéd meg a szituációt. Szívesen elolvasnám miután megvalósítjátok. (Persze azért mégis kicsit művi lenne a dolog, hiszen ott lebegne mindig a felmentő zászló, hogy "megegyeztünk, tudtad, hogy ez lesz".. ez így azért kicsit más :) Bár...!!!

Az egyik barátnőm is álmodozott egy hármasról, meg is kérte az egyik legjobb barátnőjét, hogy menjen bele, örömöt akar okozni a párjának, amolyan szülinapi ajándék lenne. Hiába volt minden megegyezés, szabály.. utólag a csajszi olyan idegropit kapott, máig nyugtatókon él, a kapcsolatnak annyi, barátnőt meg szívből utálja.. Veszélyes utak ezek. De mint előzőleg is írtam, hogy ha neked ez jó.. hajrá!

2013. ápr. 29. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!