Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgatna, ha megcsalna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatna, ha megcsalna a férjem?

Figyelt kérdés

Sokan biztos megbotránkoztok a kérdésemen, de az vesse rám az első követ akinek még nem fordult meg a fejében olyasmi amiről nem szívesen beszél, mert "megkövezik", hülyének nézik érte:)

Mivel ez egy anonim oldal, hát vállalom a beszólásokat, de érdekelnének a kultúrált vélemények is.

Az utóbbi időben egyre többször jut eszembe milyen lenne, ha hazaérve rajtakapnám a férjem amint egy másik nővel van.Be kell valljam egyre jobban izgat a dolog, már-már ott tartok, hogy szólok neki erről, hogy szeretném kipróbálni, hogy ilyen szituációba csöppenek.

Imádjuk egymást, nem volt még megcsalás egyik részről sem (bár persze csak a maga nevében nyilatkozhat az ember), akkor úgy fogalmazok, hogy semmi erre utaló nem volt részéről sem a 10 év alatt.

Mással is előfordult már ilyesmi?Esetleg kipróbáltátok?Érdekelnének a vélemények.

2013. ápr. 29. 11:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

#9 vagyok megint

Én értelek Kérdező; semmi érzelem, csak a kellemes fizikai élmény.

Én is szeretem a férjem, és hűséges vagyok, bármilyen meglepő. :)

Soha nem mennék bele olyan nyílt kapcsolatba, hogy külön-külön. Szerelmes meg pláne nem tudnék lenni.

De a férjemmel + 1 fő (lehet férfi, de inkább nő) simán!

2013. ápr. 29. 11:46
 12/35 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es.Na kb ez a helyzet:) Bár az én férjem sem hiszem, hogy belemenne...ki tudja.
2013. ápr. 29. 11:47
 13/35 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki a hármast,az még benyelhető valamennyire,plusz ha kezdésnél úgy érzed mégsem megy a dolog akkor abbahagyjátok.Ez a direkt csaljon meg én meg erre érek haza kicsit merész dolog,egyrészt nagyon nem tudod hogy fel tudnád-e dolgozni a látotakat pluszban a férjednek is kicsit húzós lenne ha ő mondjuk ezt a fajta megcsalást nem akarja.

Nekem is van piszkos fantáziám,mégpedig az hogy a férjem megerőszakol,megmondtam neki és nézett is nagyot.Egyszer eljátszottuk a dolgot,de mivel neki nagyon nem jött be igy hanyagoljuk.

2013. ápr. 29. 11:50
 14/35 A kérdező kommentje:
szívesen kipróbálnám ha lenne kivel:) nincs olyan barátnőm akit megkérdezhetnék erről:))
2013. ápr. 29. 11:52
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha rajtakapnám egy másik nővel a férjem, tuti kiakadnék. Hisz mindent meg kap tőlem, testileg és lelkileg is. Ettől függetlenül én is örülök, amikor megnézik a nők. Ez nekem egy jelzés, hogy a férjem jóképű és igen, néha izgat is a dolog, főleg, hogyha egy csinos nő bámulja meg :) Nem tudom hogy érezném magam, hogyha belekerülnék ebbe a szituációba, mármint megcsalásba, mert elárulva érezném magam. Vallom azt, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek. Nálunk volt 3as felállás (megbeszélt volt) nem volt semmi extra dolog, és szigorúan nem történt behatolás azt nem tudtam volna megbocsájtani. Viszont izgatott a dolog, hogy egy másik nő is vágyik a férjemre, hogy megcsókolja, és persze a szívét-lelkét nem kaphatja meg. Egyszer volt ilyen, akkor nem voltam féltékeny. De ha a tudtom nélkül rajtakapnám egy idegennel, akkor azzal a szerelmünket árulná el. Ez megbocsájthatatlan.
2013. ápr. 29. 12:05
 16/35 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki hármasban. :) de ne úgy, hogy becsöppensz, hanem eleve hárman kezdtek. Szerintem férfiak többsége boldogan fogadná az ötletet, és ha erős a kapcsolatotok, nem okoz kárt benne, sőt.

Vannak oldalak, ahol lehet ismerkedni. teszel fel hirdetést, levelezhetsz a jelentkezővel, aztán eldönthetitek, hogy szimpatizáltok e egymással.

2013. ápr. 29. 12:08
 17/35 A kérdező kommentje:

Na jó, igazatok van ebben a formában erős volt, hogy konkrét megcsalást rajtakapni.

Akkor úgy értem, ha egy másik nővel látnám.

Tehát nem az, hogy sunnyog a hátam mögött, érzelmileg is félrelép, hazudik.Mondjuk egy hármas de úgy h én csak később szállnék be, esetleg egy ilyen megcsalásos dolgot előre mgbeszélni és eljátszani.

2013. ápr. 29. 12:11
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvastam a hsz-okat, és ne haragudjatok, de nekem erről olyan dolgok jutnak eszembe, hogy mennyire beteg a világ. Arra vágyni, amitől a legtöbb ember retteg, hogy soha ne történjen meg, az egyik legnagyobb lelki fájdalomtól felizgulni? Nem akarok senkit bántani, de szerintem valami sántít nálad kedves kérdező. De ha neked ez jó...
2013. ápr. 29. 12:15
 19/35 A kérdező kommentje:
Hát lhet, hogy sántít valami.Mit tanácsolsz, akasszam fel magam vagy nyilvános megköezés legyen?
2013. ápr. 29. 12:17
 20/35 anonim ***** válasza:

nézd az hogy lenne egy harmadik még, ha szexről is van szó

ott szokott lenni a gond, amikor később jönnek elő az érzelmek, amikor eszedbe jut, hogy mennyire élvezte mikor nyalná a másik nőt, ő meg élvezte amikor az szopta ill dugta nőt, ez nem érzelem, hanem szex és rájön jobban élvezte a másik nővel, sok házasság ráment már, hosszabb, mint a Tied

ezért jobb ezt kapcsolaton kívül tenni, csak az is megcsalás lenne N

2013. ápr. 29. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!