Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatna, ha megcsalna a férjem?
Sokan biztos megbotránkoztok a kérdésemen, de az vesse rám az első követ akinek még nem fordult meg a fejében olyasmi amiről nem szívesen beszél, mert "megkövezik", hülyének nézik érte:)
Mivel ez egy anonim oldal, hát vállalom a beszólásokat, de érdekelnének a kultúrált vélemények is.
Az utóbbi időben egyre többször jut eszembe milyen lenne, ha hazaérve rajtakapnám a férjem amint egy másik nővel van.Be kell valljam egyre jobban izgat a dolog, már-már ott tartok, hogy szólok neki erről, hogy szeretném kipróbálni, hogy ilyen szituációba csöppenek.
Imádjuk egymást, nem volt még megcsalás egyik részről sem (bár persze csak a maga nevében nyilatkozhat az ember), akkor úgy fogalmazok, hogy semmi erre utaló nem volt részéről sem a 10 év alatt.
Mással is előfordult már ilyesmi?Esetleg kipróbáltátok?Érdekelnének a vélemények.
#9 vagyok megint
Én értelek Kérdező; semmi érzelem, csak a kellemes fizikai élmény.
Én is szeretem a férjem, és hűséges vagyok, bármilyen meglepő. :)
Soha nem mennék bele olyan nyílt kapcsolatba, hogy külön-külön. Szerelmes meg pláne nem tudnék lenni.
De a férjemmel + 1 fő (lehet férfi, de inkább nő) simán!
Próbáljátok ki a hármast,az még benyelhető valamennyire,plusz ha kezdésnél úgy érzed mégsem megy a dolog akkor abbahagyjátok.Ez a direkt csaljon meg én meg erre érek haza kicsit merész dolog,egyrészt nagyon nem tudod hogy fel tudnád-e dolgozni a látotakat pluszban a férjednek is kicsit húzós lenne ha ő mondjuk ezt a fajta megcsalást nem akarja.
Nekem is van piszkos fantáziám,mégpedig az hogy a férjem megerőszakol,megmondtam neki és nézett is nagyot.Egyszer eljátszottuk a dolgot,de mivel neki nagyon nem jött be igy hanyagoljuk.
Próbáljátok ki hármasban. :) de ne úgy, hogy becsöppensz, hanem eleve hárman kezdtek. Szerintem férfiak többsége boldogan fogadná az ötletet, és ha erős a kapcsolatotok, nem okoz kárt benne, sőt.
Vannak oldalak, ahol lehet ismerkedni. teszel fel hirdetést, levelezhetsz a jelentkezővel, aztán eldönthetitek, hogy szimpatizáltok e egymással.
Na jó, igazatok van ebben a formában erős volt, hogy konkrét megcsalást rajtakapni.
Akkor úgy értem, ha egy másik nővel látnám.
Tehát nem az, hogy sunnyog a hátam mögött, érzelmileg is félrelép, hazudik.Mondjuk egy hármas de úgy h én csak később szállnék be, esetleg egy ilyen megcsalásos dolgot előre mgbeszélni és eljátszani.
nézd az hogy lenne egy harmadik még, ha szexről is van szó
ott szokott lenni a gond, amikor később jönnek elő az érzelmek, amikor eszedbe jut, hogy mennyire élvezte mikor nyalná a másik nőt, ő meg élvezte amikor az szopta ill dugta nőt, ez nem érzelem, hanem szex és rájön jobban élvezte a másik nővel, sok házasság ráment már, hosszabb, mint a Tied
ezért jobb ezt kapcsolaton kívül tenni, csak az is megcsalás lenne N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!