Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy a "szerelem kémia"?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 29. 10:14
41/46 anonim válasza:
Jó a kérdés, " Hisztek " ??? - hogy kémia lenne fiú-lány tudatosan jól választott, döntött, stb. közös élete, nem hiszem. Amennyiben kémia lenne, nem kellene egyetlen szót sem szólni egymáshoz sosem. Nem lenne személyisége, érdeklődése, öntudata, stb. és bizonyára mára már kikisérletezték volna valamelyik laborban a szerelem tablettát. Igen, egy éjszakás kalandokánál bizonyára kémima, egy fellángolás, elég valami vonzó , aztán holnap azt gondolod, de jó hogy nem adtam meg a telefonszámom. Mert a nap 24 órájában azért nem árt beszélgetni, egymásra odafigyelni, az élet lényeges dolgaiban egyetérteni, aminek a kémiához semmi köze :) kémiát azoknak, akik ugy gondolják, hogy egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni, és megtartani. És főzik a kedvenc ételt, sütik a kedvenc süteményt, a kedvenc italt veszik meg, afféle kivánságod parancs ! Aztán veszekszenek egész nap, mert mégsem kémia két személy közös háztartásban élése évekig.Nem hiszek a kémiában.
43/46 anonim válasza:
Igen. Ehhez még materialista beállítottság sem kell. A szerelem nem más, mint az elektronok, atomok, molekulák rendkívül bonyolult rendszerének szüleménye.
44/46 anonim válasza:
Ehhez 43-as, egy megkövült csőlátású materialistának kell lenni. Aki nem bírja felfogni, hogy a kémiai reakciók a tudati eredetű mozgások következményei. A szerelem a legnagyszerűbb a világon! Olyankor érzi az ember a világgal való teljes egységét. Egész szellemét-lelkét áthatja és kivetül a fizikai testére is, mint az OKNAK A KÖVETKEZMÉNYE.
45/46 anonim válasza:
Kedves 44-es! Lehet itt filozofálni, elmélkedni, de Ön bizonyára nem ismeri a boldogsághormont, ami egészen véletlenül kémiai elemekből épül fel. Hiba ezt túlmagyarázni. Két pont között a legrövidebb út a közéjük húzott szakasz. Kolumbusz tojása, ha úgy tetszik.
46/46 anonim válasza:
Hallottam már hírét a hormonoknak, vegyületeknek, belsőelválasztású mirigyeknek, de a prioritás a kérdés. Szerintem a tudati prioritás van (ok), azt követi fizikai rész(okozat) majd visszacsap, és persze bonyolult lesz a dolog. De minden tudati eredetű, ezt tapasztalom. Úgy kezdődött (a szerelem) belenéztem a szemébe (a tekintet NEM anyagi) és megnyílt a végtelen benne. Majd mindenféle kémia csapódott hozzá. Egymilliószoros lassításban ilyen. Ilyesmi. Szerintem, Így tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!