Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gázos ez a csókzárás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gázos ez a csókzárás? Ti hogy fogadnátok? (elég idióta lesz de sztem megadja a hatását)

Figyelt kérdés

Egyetemistákról van szó. És egy romantikusabb/boldogabb pillanatban miközben a karjaimban van és sármosan lesem közelről az arcát megkérdezném tőle kicsit viccesen hogy:

"Figyelj csak, ha mondjuk egyszer én lennék a Kationod, akkor lennél az Anionom? :3"

Tudnivalók:

-a lány nevetgélős fajta és közel került hozzám

-a kémiában a kation és az anion ha egyesül úgy alkotja az ionos-kötést

VÉLEMÉNY?

2012. szept. 25. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
"Leszek a kam-ionod, és jól elgázollak..." :Đ
2012. szept. 25. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
ha nevetgélős fajta, akkor értékelni fogja :D
2012. szept. 25. 18:18
 3/10 ediZeJ ***** válasza:
51%
(Gondolom tudja miként jön létre az ion-kötés) :D. És ha közel került hozzád meg kedvel téged akk nem para. Szerintem aranyos..: D 20/F
2012. szept. 25. 18:19
 4/10 A kérdező kommentje:

jah és ha bizonytalan akkor mondom majd neki hogy: próbáljuk ki max nem passzol az elektron negativitás :DDD

De 100% vonzódik hozzám, minden jel stimmel.

2012. szept. 25. 18:20
 5/10 ediZeJ ***** válasza:
51%
Akkor meg hajrá : D Szerintem értékelni fogja :)
2012. szept. 25. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez aranyos. :D Hajrá. ;)
2012. szept. 25. 18:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez jó, csak várd ki, még kineveti magát. :D
2012. szept. 26. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézd, nekem még 1994-ben azt írta egy fiú, hogy szeretné, ha azon dolgoknak a halmazának, amit csinál, lenne metszete azon dolgok halmazával, amiket én csinálok.

Én jól fogadtam. :) Remélem, a Te Anionod is. :)

2012. szept. 26. 07:34
 9/10 anonim ***** válasza:
ez de jó :D Én jól venném,ha ilyet mondana nekem az a fiú,aki tetszik nekem :))
2012. szept. 26. 19:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet, ha kedvel Téged ő is. Meg ha szereti a kémiát.... szóval ha pl. utálja a tárgyat, akkor lehet, hogy nem a legjobb, mert lehetnek rossz élményei evvel kapcsolatban. (És akkor elmehet a kedve is akár.) De egyébként meg tényleg aranyos!! :)
2012. szept. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!