Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pom.pom kérdése:
Szerelem:Biologia és kémia az egész vagy tényleg valami elmagyarázhatatlan?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 20:22
2/12 anonim válasza:
ó, a legfontosabbat hagytad ki, a lelket :)
3/12 anonim válasza:
Van neki biológiai ill. kémiai része is, de emellett ott a megmagyarázhatatlan fele.
4/12 ASOT válasza:
a szerelem érzés és bolondság..:) nem biológia és kémia..
a szex már sorolható biológiába
5/12 anonim válasza:
Biológia és kémia semmi több...de ettől még megmagyarázhatatlan :)
6/12 Mókusgyilkos válasza:
minden biológia és kémia :)
még h "lélek" perszeee.. a világon minden leírható törvényszerűségekkel kivéve az ember 1 pontja a "lélek" ? ugyan már .. XD
7/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem ennyire nyersen mert tudosok bebizonyitották hogy a csokoládé nem annyira erőteljes de eléggé hasonló érzést tud nyujtani mint a szerelem,bár számomra ez túl egyszerűnek tűnik ...
2012. szept. 19. 20:28
8/12 A kérdező kommentje:
Mókusgyilkos!
Szerinted nincsen lelke az embernek?
2012. szept. 19. 20:30
9/12 anonim válasza:
kössél belém Mókusgyilkos ma este :)
igenis van lélek, és ez a megmagyarázhatatlan része a dolognak szerintem, attól még, h nincsen pontos helye, még létezik
10/12 anonim válasza:
Szerintem a biologia es a kemia azutan jatszik szerepet, hogy megtetszik valaki, a biosz es a kemia segit el a szerelemig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!