Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy a "szerelem kémia"?
Tudományos tény, hogy létezik egy olyan kémiai folyamat, ami nagyon erősen hozzáláncol egy adott személyhez, ugyanakkor az én szótáramban a szerelem sokkal több ennél.
Ezt a kémiai agymenést és fellángolásnak nevezem inkább, és bizony elég sokszor előfordult olyan személyek irányában, akiket valójában nem is ismertem. Csak elmentünk egymás mellett, és a látvány, az illat, a mit tudom én mi valahogy megragadt bennem, és nem tudtam elfelejteni hosszú hetekig...
Ezt viszont én nem nevezném szerelemnek. Nem tudnám azt mondani, hogy most akkor belé szerelmes vagyok, hiszen kibe? Ki ő? Nem tudom. Kell az, hogy ismerjem a másikat, érezzem az összhangot, bízzak benne, szeressem emberileg, aztán, ha vonzalom is van, akkor nagy eséllyel kialakul az, amit én szerelemnek hívok.
Ha valaki tudatszűkülésben szenvedő, csökött materialista, annak lehet ilyen elképzelése. Az okozatot összekeveri az okkal Egyébként pontosan tudja mindenki, hogy lényegileg
N E M !
"tinilyukak" :DDD
@Zúzmaraharapás >> aztak.! te tuti vmi nőcsábász lehetsz ezzel a dumával :)
@vegyész >> ezen is jót nevettem :D
-nemtudom mit higyjek, van benne valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!