Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzek iránta valamit? Többet, mint barátság?
Figyelt kérdés
Elég jó barátok vagyunk, elég régóta. Ha valamivel elkezd piszkálni, rosszul esik, és emiatt visszaszólogatok neki. Így aztán ezzel elvagyunk egy ideig. Sokat gondolok rá, néha úgy érzem, mintha vonzódnék hozzá, aztán később rájövök, hogy nagyon rossz ötlet lenne tönkretenni a barátságunkat, meg a bandánkat is. Aztán egy idő után elmúlik a vonzódás, később pedig visszatér. Amikor birkózunk, vagy csikiz, néha fura érzésem van. Nem pillangók vannak a gyomromban, nem olyan erős, de hasonló. Talán a kémia miatt van? Állandóan hiányzik, elég sok dologról ő jut az eszembe, úgy érzem, hogy le tudnám vele élni az életemet is. Ugyanakkor mégsem hiszem, hogy szerelmes vagyok belé, és nem gondolom, hogy ő az lenne belém. Én sem tudom, hogy mit érzek. Valaki volt már hasonlóképpen? Aggódjak? Mit tegyek?2013. jan. 20. 16:14
1/4 anonim válasza:
Van egy rossz hírem: szerintem te szerelmes vagy:D
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt beszéld meg vele, és amiközben beszélgettek, az agyad majd kapcsolni fog h ez hiba volt e v nem, de ezt mindenkép beszéld meg vele, a banda meg szerintemnem oszlana szét szért mertt ott 2 ember járegymással.
3/4 anonim válasza:
Igen voltam ilyen helyzetben, nem is rég 3-4 hónapja, bizony szerelmes voltam :) Nekem is mindig hiányzott, mindig rá gondoltam stb. Aztán beszéltem vele erről... barátságunk megromlott alaposan, csak köszönő viszony (volt) a régi megbeszélős, nevetős, együttlevős barátságból. :( De most kezd újra éledni! :) És most már tudok hinni fiú-lány barátságba !
Először magadba döntsd el mit szeretnél, aztán mehet a gondolatod a külvilágba, DE csak az érintettel beszélj erről!. Hajrá ;)
4/4 anonim válasza:
Szereted :) velem is ez van most, jelenleg. de nem akarom elmondani neki, mertt akkor tudom, hogy elriadna tőlem. apránként haladok előre, de céltudatosan. Aztán lesz, ami lesyz :) nincs vesztenivalóm :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!