Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még kimagyarázhatom magam, és lehetünk ezután is barátok, esetleg többek is?
Figyelt kérdés
Megismertem egy csapat fiút, akikkel eszméletlen jóban lettem. Az egyikbe sajnos viszont az első találkozáskor beleszerettem, csak nem mertem magamnak sem bevallani, hanem csak akkor esett le, amikor a barátnőmet is bemutatva a társaságnak, az a fiú egész idő alatt a csajjal volt. Kicsit ittunk, és ôszintébb lettem, kifakadt belôlem, hogy 'érzek valaki iránt valamit, de annak a valakinek olyan másvalaki tetszik, akivel én nagyon jóban vagyok, és ez fáj'--> Szerintem leesett neki, hogy róla volt szó, és onnantól kezdve sosem szemeztünk, sosem néztünk egymásra röhögve, és mégjobban megszûntem neki létezni, mint onnantól, hogy a barátnômet megismerte. Facebookon sem ír vissza, pedig ô jelölt be pont a találkozásunk után azonnal... Arra gondoltam, kimagyarázom, hogy nem is róla volt szó, hiszen nem mondtam ki egyértelmûen. A baártôm meg nem fog összejönni vele miattam... Lehetséges, hogy úrja olyan legyen minden, mint régen? Az érzéseimet meg majd... elnyommom. Nem akarom, hogy szétszakadjon a társaság. 16/L, 17,5/F#szerelem #barátság #félreértés #szerelmi háromszög #barátságból szerelem #viszonzatlanság #kimagyarázás
2013. jan. 18. 23:57
1/4 anonim válasza:
ne mondd neki, hogy nem róla volt szó, ebből simán levágja, hogy de.. :S
2/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére van 2 ember a segítségemre, és józanul meg tudom magam játszani. Nyílván, ha kérdezi, akkor majd rátérek, magamtól nem kezdem el mondani, mert elég kínos... Csak szinte megöl a fájdalom...
2013. jan. 19. 00:07
3/4 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, akkor szembemennél a dolgok természetes rendjével.
Attól tartok, lekésted a vonatot. Hiába futsz utána.
4/4 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak fordítva, fiú vagyok, s lánytársaságba kerültem. Én viszont konkrétan kimondtam, h mit érzek, elég balul sült el a dolog, most se lány, se társaság, se semmi. Szar ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!