Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lehetünk még?
Több mint 3 évig voltunk együtt az exemmel. Aztán szinte az egyik napról a másikra otthagyott. Az indoka az volt, hogy kiszeretett belőlem...:| most ez mi? én meg álltam ott hülyén, összetörten és nem értettem semmit.:( Azóta nem beszélünk. (kb több mint két hete)
Én nem akarom keresni... vajon ő még lehet fog? a cuccai is itt vannak még, meg az enyémek is náluk. Mi a tapasztalat? (amúgy mindenki megdöbbent, mert nagyon erős párnak láttak minket, én is úgy éreztem..)
Mit csináljak?
19/L
Hogy mit csinálj?
Próbálj megváltozni, megjavulni!
19 éves lány és olyan körülményeket ír le ami félelmetes...
19 évesen még javában a szülői házban kell élni és azzal foglalkozni ami a dolgod, a kötelességed-TANULÁS!!!
Egy 3 éves kapcsolat után valószínűleg nagyon komoly oka volt rá, hogy szakítson, nem csak bal lábbal kelt fel az ágyból. Szerintem nem fog keresni, ha csak nem a cuccai miatt. Lépj túl rajta!
Az egyetlen, amit még megtehetsz (nem a kapcsolatért, hanem magadért), hogy megkérdezed tőle mi volt a gond és talán mond olyat amiből profitálhatsz a következő kapcsolatodban.
Úristen a második válaszoló micsoda profi!
Profi k*...
#1-nek
Miért? Egy 19 éves lánynak nem lehetnek érzései? Jogilag felnőtt személy, nem kötelessége a szülői házban csücsülnie. És igen, az érzelmekkel is ugyanúgy meg kell tanulni bánni ahhoz, hogy egészséges, önbizalommal teli, felnőtt nő legyen!
Kérdező:
Talán fog keresni, talán nem... A helyedben én sem keresném!
#4 folyt.
Tudom, hogy nehéz, de próbálj megnyugodni és megőrizni a lelki állóképességedet! Ne sértődj meg, ne csinálj hisztit, ne veszekedj. De ne legyél "direkt" jókedvű sem, mert az ilyen viselkedéssel csak magadat alázod meg.
Ha esetleg keres, akkor fontos észnél lenni. Legyél nyitott arra, hogy keressen. Tarts fenn kommunikációs csatornákat (például ne töröld facebookról vagy ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!