Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el lehet valakit felejteni úgy, hogy szeretem, de nem lehetünk együtt, de ettől függetlenül a lány szeretné tartani velem a kapcsolatot? 18/F
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 20:29
1/11 anonim válasza:
Nem, csak akkor ha közben találsz vkit akkor még jobban tetszik és belé leszel szerelmes,de még akkor sem biztos ,hogy nem fogsz rá úgy gondolni! De idővel kinövöd!
2/11 anonim válasza:
honnan veszed h nem lehettek együtt?nem lehet h csak tesztel?
Irj már kicsit bövebb sztorit
3/11 A kérdező kommentje:
Onnan veszem,mert neki van barátja és azt mondta,hogy ne reménykedjek...az hozzá tartozik,hogy én úgy éreztem,hogy lehet valami köztünk,mert amikor ilyenről volt szó,nekem úgy tűnt,hogy azért nem alakult ki semmi komolyabb,mert hogy neki ott van a pasija...meg sokat beszéltünk neten is,de a barátja elolvasta az üzeneteinket,akkor volt egy kis vita belőle,de a lánnyal mi azóta is tartjuk a kapcsolatot,kicsi hullámvölgyekkel
2012. nov. 9. 21:35
4/11 anonim válasza:
hát amugy én is igy vagyok leszámitva h az én esetemben nincs barát a képben.ezt én nem értem h ezek után miért akarnak barátkozni.
2dolgot tehetsz.megmondod neki h igy nem akarsz a barátja lenni vagy te is úgy ahogy én tovább koslatsz utána
5/11 A kérdező kommentje:
Igen...bennem is 2 érzés kavarog folyamatosan...
Egyszer szeretném azt mondani,hogy zárjuk le teljesen...egyszer meg nem szeretném megszakítani vele a kapcsolatot,és ezek az érzések 1napon belül többször is változnak
2012. nov. 9. 22:07
7/11 anonim válasza:
egyéákéntmióta és mennyire ismered?
8/11 A kérdező kommentje:
Hát lassan egy éve ismerjük egymást...azt meg,hogy mennyire ismerem...arra meg csak annyit tudok mondani,hogy elég sokat beszéltünk sokmindenről és úgy gondolom,higy mind a ketten mindig őszinték voltunk egymáshoz és bármit megtudtunk beszélni
2012. nov. 9. 22:37
9/11 anonim válasza:
személyesen vagy inkább neten beszéltek többet?
10/11 A kérdező kommentje:
Hát amikor tudtunk akkor személyesen,de neten többet
2012. nov. 9. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!