Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjem mondani a barátomnak?
Figyelt kérdés
Pár hete összejöttem egy fiúval, aki nagyon rendes, tetszik és úgy tűnik, hogy ő is teljesen odavan értem. Szóval úgy fest, hogy mindketten komolyan gondoljuk a dolgot. Viszont van egy másik srác, akivel az elmúlt 2 évben lefeküdtem és barátként most is tartjuk a kapcsolatot. Már majdnem fél éve nincs köztünk semmi, de azért néha találkozunk és beszélgetünk. El merjem mondani a jelenlegi barátomnak? Ráadásul azért is bonyolult a dolog mert az elmúlt 2 évben én nem jártam ezzel a sráccal, csak a "szeretője" voltam, mert neki közel 10 éve párkapcsolata van. Nem akarok hazudni a jelenlegi barátomnak, de lehet, hogy sok lenne neki, ha bevallanám, hogy 2 évig szerető voltam, ráadásul a mai napig barátok vagyunk az illetővel. Viszont félek, hogy előbb utóbb kiderül... Mit csináljak? 22/L2013. jan. 17. 15:25
1/14 Patrik24 válasza:
Hát nehéz ügy. Mert ha én ilyet megtudnák a barátnőmről, akkor képtelen lennék bízni benne többet és szerintem szakítanék is. Főleg hogy még most is találkozgattok. És ha nem találkozgatnátok? Kiderülne mindenképp?
2/14 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy amikor a régi srác volt, akkor a mostani barátomat még nem is ismertem. Szóval én nem csaltam meg senkit. Ráadásul már tényleg fél éve vége köztünk mindennek azzal a sráccal, csak néha beülünk valahova beszélgetni. Viszont elég közel állunk egymáshoz, szóval nem szívesen szakítanám meg vele a kapcsolatot. Nem biztos, hogy kiderülne, de nem akarok hazudozni.
2013. jan. 17. 15:36
3/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk a mostani barátom is jóban van az exével, szóval lehet, hogy nem ítélne el teljesen. Maximum a szeretői viszony miatt. Ki tudja. :(
2013. jan. 17. 15:37
4/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy előbb vagy utóbb kifog derülni. Mond el neki. Hogy hogyan fog reagálni azt kell elfogadnod. Olyan párod legyen aki elfogad és ne olyan aki elől titkolóznod kell. Nem jó dolog. Rossz dolgot tettél, de akkor vállald fel.
5/14 anonim válasza:
Szerintem felesleges neki elmondani, hiszen ha nem akarod, nem derül ki. Úgysincs köztetek most semmi a másik fiúval, így ő már a múlt csak. Ha újrakezdenéd vele, miközben barátod van, az úgy már nem lenne szép dolog, de én a helyedben nem mondanám el, hogy szerető voltál. Nem azért, mert ez rossz dolog, hanem azért mert még most is találkozol a másik sráccal, és így szerintem nehezen hinné el, hogy nincs köztetek már semmi. Én hagynék mindent úgy, ahogy van.
6/14 anonim válasza:
Ezt már mondták már mások is, hogy úgy sem derül ki. Aztán meg néztek mint a moziban amikor kiderült:D Olyan nincs, hogy biztos nem derül ki.
7/14 anonim válasza:
tehát, ezek szerint nem csaltad meg a mostani barátod a másikkal. helyes. viszont a szexuális kapcsolatot a régivel felesleges elmondani ha nem kérdez rá a barátod.
amire figyelj: ha régivel találkozol barátként beülni valahová beszélgetni pl, akkor azt mindenképp mond el a párodnak hogy kivel találkozol.
viszont ha rákérdez a párod, milyen kapcsolat volt köztetek, akkor mond el. de magadtól nem kell....
a férjemnek én elmondtam mindenféle kapcsolatomat mert rákérdezett. van akivel ma is jóban vagyok. erről is tud. ez csak egy példa volt.
de pl ha nem kérdezett volna rá, lett volna olyan amit nem mondtam volna el.
26/N
8/14 anonim válasza:
Minek mondanád el? Ha valakivel jársz, miért kellene tudnia a múltadról ilyen részletesen?A jelenről igen, mert MOST vele vagy, együtt jártok. O se fog beszámolni a múltról, a piszkos ügyeiről.Az akkor volt, most meg most van. Annyit árultok el a múltról, amennyi jól esik. Viszont azt elmondhatod, hogy jóba vagy vele, mint barát.Mert érinti a jelent is.
9/14 A kérdező kommentje:
Annyit már elmondtam, hogy a szeretője voltam, eddig nem akadt ki. Végül is céloztam rá, hogy nem szakítottuk meg a kapcsolatot, de nem mondtam ki egyértelműen, hogy találkozgatunk.
2013. jan. 19. 07:18
10/14 anonim válasza:
Látod? Megkönnyebbültél? Ez is nagy dolog volt és ő nem akadt ki. Nem volt felesleges elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!