Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El merjem mondani a barátomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjem mondani a barátomnak?

Figyelt kérdés
Pár hete összejöttem egy fiúval, aki nagyon rendes, tetszik és úgy tűnik, hogy ő is teljesen odavan értem. Szóval úgy fest, hogy mindketten komolyan gondoljuk a dolgot. Viszont van egy másik srác, akivel az elmúlt 2 évben lefeküdtem és barátként most is tartjuk a kapcsolatot. Már majdnem fél éve nincs köztünk semmi, de azért néha találkozunk és beszélgetünk. El merjem mondani a jelenlegi barátomnak? Ráadásul azért is bonyolult a dolog mert az elmúlt 2 évben én nem jártam ezzel a sráccal, csak a "szeretője" voltam, mert neki közel 10 éve párkapcsolata van. Nem akarok hazudni a jelenlegi barátomnak, de lehet, hogy sok lenne neki, ha bevallanám, hogy 2 évig szerető voltam, ráadásul a mai napig barátok vagyunk az illetővel. Viszont félek, hogy előbb utóbb kiderül... Mit csináljak? 22/L

2013. jan. 17. 15:25
1 2
 11/14 Lifeishard ***** válasza:

Erre a kérdésre szerintem nincs jó válasz, ebben a helyzetben nincs helyes döntés. Én nem örülök neki, ha a párom olyan "barátokkal" találkozgat, akikkel régebben volt valami, de ez én vagyok. Ha tényleg lezártad a dolgot, nyugodtan lehetsz vele őszinte. Titkolózni csak az titkolózik, akinek van mit titkolnia. Gondolj bele, már tudja, hogy a szeretője voltál. Ha ritkán is, de találkozgattok, ő nem tud róla, mert nem mondod el, de véletlenül kiderül, az elég félreérthető lesz...

Ha lehet, minél kevesebbet találkozz vele.

27/F

2013. jan. 19. 09:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem volt érzelmi ,csak testi kapcsolat,akkor gond egy szál se'! Ha meg már fél éve nem történt semmi és úgy érik 2 hete az új kapcsolat,akkor főleg rendben van minden! Mondd el az igazat neki,mindenféle színezés nélkül! Ha kérdez beszélgetés közben,adj egyenes választ! Sok sikert!

Ffi/38

2013. jan. 19. 09:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Na meg éreztesd a pároddal, hogy szereted, ha már tudja mit tettél anno.
2013. jan. 19. 12:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Na képzeljétek, most már elmondtam a teljes sztorit, azt hogy szerető voltam, azt hogy a mai napig is találkozunk. A barátom pedig azt mondta, hogy egyáltalán nem zavarja és nem érti, hogy feltételezhettem, hogy ennyire nem bízik bennem és hogy be akar korlátozni :) Szóval tiszta happy end.
2013. jan. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!