Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napon, amikor átadom a barátomnak az ajándékot mit szokás mondani? :$
Figyelt kérdés
Lehet primitív a kérdés, de még sose volt barátom valentin napon...2010. febr. 10. 17:08
1/10 anonim válasza:
azt semmiképpen se, hogy boldog karácsonyt
2/10 anonim válasza:
Hello.
Ha nagyon nagyon szereted (belülröl,tiszta szivböl),akkor ezt:
EZT AZ AJÁNDÉKOT SZIVEM LEGMÉLYÉBÖL KÜLDÖM CSAK NEKED,AKIT A VILÁGON A LEGJOBBAN SZERETEK.:)
Tudom-tudom mindenki ezt mondja:Nagyon romantikus vagyok.
3/10 anonim válasza:
Nemtudom..Én azt fogom, hogy: Szeretlek! És megpuszilom..
4/10 anonim válasza:
Azt, hogy: Happy FUCKIN' Valentine's!!!
5/10 anonim válasza:
Tessék.
itt egy ajándék.
Cserébe nyalj ki.
Ilyen fassszopó kérdéseket, de komolyan...
6/10 anonim válasza:
gyere bébi ugorj a nyergembe ;D
amúgy..
nemtudom.
szeretlek imádlak.. :"D
7/10 A kérdező kommentje:
köszi aki normális választ adott :)
a f*sszopósnak meg annyit h az én kérdésem lehet h béna de te se tudsz rá értelmest választ adniu szóval semmivel se vagy okosabb nállam..
2010. febr. 10. 18:20
8/10 anonim válasza:
Na és most már kussolj, oszd be karácsonyig !
9/10 anonim válasza:
előzőnek:
Paraszt!!!
am. sztem meg mondd azt neki, h:
Boldog Valentin napot szivem(vagy aminek szólítod)
+ adsz neki 1 csókot/puszit/ölelést és azt mondod neki h nagyon szeretlek!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!