Mit szokás adni diplomaosztóra? (barátomnak lesz)
Én nem várnék el semmit. Ballagásra sem kértem semmit, mármint megkértem a családtagokat, hogy ne vegyenek semmit.
Egyébként szerintem nyugodtan rá is lehet kérdezni, akkor legalább biztos nem veszel olyant, amit nem tud használni/nem szeret.
sosem értettem minek ajándék
én nem kaptam semmit,magamnak tanultam
ebből kifolyólag páromnak sem vettem semmit,magának tanult,hogy ne soron kelljen minimálért dolgoznia
nagy puszi meg egy gratulálok és kész
Én lehet valami egyedibb dologgal próbálkoznék. Valamit gravíroztatnék, amit tudom, hogy szeret vagy ha nagyon nem lenne pénzem, akkor összeállítanék egy fényképalbumot azzal a címmel, hogy így jutottam el a diplomáig.
(És akkor ez lehet kicsit vicces is, betenni bulizós képeket is esetleg, meg hasonlók). Készíthetsz alá képaláírásokat is.
Betehetsz kettőtökről is képet, mint sorsfordító pont :P :)
Én ilyesmikre gondoltam: névjegykártyatartó, pénztartócsipesz, könyv.. szerintetek?
De valami minőségi pia is jól hangzik
17:58as válaszolónak nagyon jó az ötlete:)
Vegyél egy fényképalbumot és kérd meg a családját, barátait hogy kiskori,középsulis,bulis képeket adjanak már majd egyetemi bulis képek és a diploma osztó!:D
Én annó érettségi után kaptam (2001-ben) szüleimtől egy - akkor még ilyen mázsásak voltak, széle-hossza, mint egy medicinlabda - egy SONY márkájú (típusszámot ne kérdezz, akkoriban még nem voltam technomán, nem érdekelt) teletextes színestévét (akkoriban még nagy szó volt - legalábbis én annak tekintettem), meg egy videómagnót.
Diplomaosztóra meg pénzt kaptam.Abból lett az első lapostévém.
Diplomaosztóra meg borítékot kaptam mindenkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!