Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet "kiszeretni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "kiszeretni" valakiből?

Figyelt kérdés
van egy lány akit nagyon szeretek, de tudom hogy ő nem szeret viszont (csak legjobb barátként), ezért nem is szeretnék bepróbálkozni nála, vagy vele lenni. De nem megy! Ha 5 percre is nem látom egyből el kezd hiányozni, és ha valaki más kezd el vele beszélgetni, arra kimondhatatlanul irigy leszek, és mindent megteszek hogy magamra fordítsam a figyelmét. Néha aludni is alig tudok a gondolat miatt, hogy ő nem szeret engem.

2013. jan. 17. 14:55
 1/9 Patrik24 ***** válasza:
0%
Hogy szeretheted ha nem is ismered nagyon? Márpedig nem ismered nagyon mert nem jártok.
2013. jan. 17. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:

"van egy lány akit nagyon szeretek, de tudom hogy ő nem szeret viszont (csak legjobb barátként)"

Miből gondolod ezt?:DD

2013. jan. 17. 14:58
 3/9 A kérdező kommentje:
2 éve ismerem, rendszeresen beszélek vele, tehát ismerem. nem tudom biztosra hogy csak legjobb barátként tekint rám de nem hiszem hogy több lennék meg amúgy se merném elmondani neki. félénk vagyok
2013. jan. 17. 15:01
 4/9 anti paladin ***** válasza:
10%

Kb. 100 liter sör, egy kanna rövidital, néhány könnyűvérű nő, egy marék fájdalomcsillapító, x hónapnyi idő.

Na, ha ezen túl vagy még mindig szeretni fogod de legalább nem arra figyelsz és lesz egy marék jó sztorid.

2013. jan. 17. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Ú öregem én is ebben a cipőben járok :(

Én azt csinálom , hogy ismerkedek más lányokkal így eltereli a figyelmem és talán összejövök mással.

Próbáld meg , ha ki akarsz szeretni valakiből ez a legegyszerűbb

2013. jan. 17. 15:14
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

3

Tehát akkor kérdező, ezek szerint arra nem vetted a fáradságot, hogy meg tudd, hogy az adott nő szeret-e téged, de te már levontad a következtetést.Gratulálok. No comm.

2013. jan. 17. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

A 6-os hozzászólónak igazat kell hogy adjak,legalább megkérdezhetted volna őt is,mert leht a következtetésed téves!

-1 próbát megérne.Ha ki akarsz végképp szeretni belőle vagy 1 másik lányt keresel olyant aki szeretni fog téged de nagyon :) vagy mond meg neki jól bántson meg valamivel :D tippet nem adok (pedig tudnék) :D

2013. jan. 17. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Amire a pàlinka nem orvossàg, arra nincs gyógyìr..... kiől az emberből mindent... én most ezzel kúràlom magam... nem feledtet el mindent de kicsitt jobban vagyok tőle...
2013. jan. 18. 00:55
 9/9 anonim válasza:
Mi lett a lánnyal végül?
2018. szept. 14. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!