Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "kiszeretni" valakiből?
"van egy lány akit nagyon szeretek, de tudom hogy ő nem szeret viszont (csak legjobb barátként)"
Miből gondolod ezt?:DD
Kb. 100 liter sör, egy kanna rövidital, néhány könnyűvérű nő, egy marék fájdalomcsillapító, x hónapnyi idő.
Na, ha ezen túl vagy még mindig szeretni fogod de legalább nem arra figyelsz és lesz egy marék jó sztorid.
Ú öregem én is ebben a cipőben járok :(
Én azt csinálom , hogy ismerkedek más lányokkal így eltereli a figyelmem és talán összejövök mással.
Próbáld meg , ha ki akarsz szeretni valakiből ez a legegyszerűbb
3
Tehát akkor kérdező, ezek szerint arra nem vetted a fáradságot, hogy meg tudd, hogy az adott nő szeret-e téged, de te már levontad a következtetést.Gratulálok. No comm.
A 6-os hozzászólónak igazat kell hogy adjak,legalább megkérdezhetted volna őt is,mert leht a következtetésed téves!
-1 próbát megérne.Ha ki akarsz végképp szeretni belőle vagy 1 másik lányt keresel olyant aki szeretni fog téged de nagyon :) vagy mond meg neki jól bántson meg valamivel :D tippet nem adok (pedig tudnék) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!