Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszeretni valakiből? Van ilyen?
Létezik egyáltalán ilyen?
Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba már hosszú évek óta(mivel együtt is járunk, egy pár vagyunk,több mint 5 éve, csak direkt nem írom, hogy a páromba vagy hasonlók). Mindent háttérbe szorítottam őérte, csak Vele foglalkoztam és mái napig bármit megtennék érte/neki.De ő ezt nem viszonozza.Úgy értem mindent megad nekem,nagyon szeret,nagyon kedves velem,de én mindig csak 2. vagyok a sorban és ő nem tenné meg értem azokat, amiket én érte, és a jövőnkről sem ugyanúgy gondolkodunk.
Hiába az iránta érzett szerelmem, szeretnék úgymond kiszeretni belőle, mert nem lesz jó vége a dolognak, ha engem nézünk.Túlságosan szeretem, rajta kívül semmi nem érdekel már.Nem tudok semmit sem normálisan csinálni, és most, hogy tudom, hogy ő ennyire nem táplál mély érzelmeket irántam, szeretném, ha kötődnék ennyire hozzá.Pedig annak ellenére, hogy nagyon megbántott néha,ugyanannyira imádtam.
Hogyan "szállhatnék ki" ebből a dologból?
Van olyan, hogy valaki "nem akar szerelmes lenni", de az érzései irányítják, és nem ő az érzéseit?
Szép is a szerelem.
Itt a fő gond nem azzal van, ahogy én veszem ki, hogy ő hanyagolna, hanem az, ne vedd sértésnek, de kicsit megszállottan szereted, és ez kerget téged az "őrületbe".
Az egy dolog hogy neked ő az 1-ső, de rajta kívül még nagyon sok minden van amit szerethetsz. Ne akarj rajta csüngni napi 24 órát, csinálj valami mást néha, keress hobbit, vagy nézz meg egy romantikus filmet. Kicsit hagyd élni magadat.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy hanyagold el, hanem azt, hogy tedd változatossá az életed, és akkor nem fogod megunni, kell néha egy kis más is ^^
Tegyük tisztába. Van egy ÖT éves kapcsolatod, a párod szeret, megtesz érted mindent, de te azt hiszed, hogy te jobban szereted őt, ezért szakítani akarsz.
Hát, vidáman hangzik.
Egyébként nem nagy trükk. Megmondod neki, hogy vége, és nem beszéltek soha többé, nem találkoztok. pár hónap után már nagyjából emberi formád lesz megint. 1-2 éven belül pedig biztosan készen állsz majd a következő komoly kapcsolatra.
Ja.. az eleje nagyon sz@r. De ha ennyire komoly okod van szakítani, mint ahogy említed, akkor biztosan megéri.
23F
/remélem azért nem gondoltad komolyan ezt a kérdést.
Ha vége lesz ennek az érzésnek, többé nem találod meg. Hasonlót, gyengébbet lehet... Te tudod./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!