Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakiből "kiszeretni"?
Figyelt kérdés
Hogy lehet,hogy együtt vagy valakivel több évig,majd hirtelen azt mondod,hogy neked már nem megy vele.Oké,azt értem,hogy xidő után változnak az érzések valamilyen szinten,de ott van az erős szeretet,amit pl én melyébben éltem meg mint azt a nagyon kezdeti szerelmet.
Akkor egyesek hogy képesek ezt olyan könnyedén eldobni,és azt mondani,hogy "nem szeretlek már"?
Már fél éve,lassan,hogy külön vagyunk de még mindig rossz nekem egy kicsit és nem értem,hogy dobott el olyan könnyen.
2012. nov. 16. 08:04
1/9 anonim válasza:
Nem mindnekiné alakul ki szerintem ez a mélyebb kötődés amit írsz. valakinél csak elmúlik a szerelem és nem marad semmi. Nála is igy lehetett. Te még mindig azért szenvedsz mert igenis szerelmes vagy még belé, ha nem igy lenne máár túl lennél rajta. Próbáld meg feldolgozni mert igy csak feleslegesen szenvedsz. Csak neked lesz rossz.
2012. nov. 16. 08:24
2/9 anonim válasza:
Csalodas fajdalom veszekedes miatt legtobszot. 24F
2012. nov. 16. 08:32
3/9 anonim válasza:
Nőknek egy vaskos pénisz segít.
Férfiaknak egy jó adag pia.
Tuti módszerek.
2012. nov. 16. 08:45
4/9 A kérdező kommentje:
Szóval az segít ha csak úgy lefekszem mással?:D
Nem hiszem.:)
2012. nov. 16. 08:54
5/9 anonim válasza:
dehogy segít. Ezt neked kell magadban lerendezni.
2012. nov. 16. 09:16
6/9 anonim válasza:
amíg az ember szerelmes, akkor sokkal inkább elfogadja a másik hibáit, vagy idegesítő szokásait, esetleg a rózsaszín köd miatt észre sem veszi azokat. a kapcsolat nagy próbája, amikor elmúlik ez a köd, és csak a nyers valóság marad. ha így is el tudja fogadni a másik hibáit, akkor valszeg kialakul ez a mély szeretet, de fiatal korban azért a kapcsolatoknak előbb-utóbb vége szakad, mert inkább keresnek az emberek olyat, akikbe szerelmesek lehetnek, vagy nincs annyi hibájuk (mindenkinek van, csak ki hogy éli meg őket) ez természetes dolog.
2012. nov. 16. 09:45
7/9 anonim válasza:
Gondolj atta, hogy milyen kis ugly mugli volt pedig. gondolj a hibáira a szánalmas dolgaira, a gagyiságokra. Minden ember gagyi valahol. Ezekre gondolj és érezd magad kiábrándultnak és csalódottnak és tegyél úgy mint Bob Marley (nem feltétlen a meghalásra gondolok) :)és hallgass Dr. Dre-t.
2012. nov. 16. 09:58
8/9 anonim válasza:
Erre én is kerestem már a választ:) és sose értettem. Szereted egy darabig az illetöt... pfff.
Az igazi szeretet egy döntés, nem pedig egy érzés ami elmúlhat. Szerintem:)
2012. nov. 16. 10:36
9/9 anonim válasza:
utolsó, ez hülyeség. mi az, hogy a szeretet egy döntés? nem, ez kémia, és ezt nem nagyon lehet befolyásolni. ha így lenne, sosem szeretne bele senki idiótákba vagy olyanokba, akik nem viszonozzák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!