Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Kiderült hogy megcsal a barátnőm?
Látod, erről pofáztam, elvált nővel csak a hülyék kezdenek komolyba.
Akinek van esze az csak húzogatja őket, mert mindenbe benne vannak, mert ki vannak éhezve a házasság után, anál, orál, gruppen, gang bang.
2013. ápr. 20. 14:04
3as ˝ ha egy nő félrekefél, annak komoly oka van˝
nem kell ahoz komoly ok, elég ha talál egy jobb pasit, és már is elcsábul.
2013. ápr. 20. 14:05
Sajnos ilyen ez....
Amíg te gürizel ő másnak teszi szét a lábát....
Amúgy én először a pasinak vertem volna be a pofáját.
2013. ápr. 20. 14:12
14/36 A kérdező kommentje:
valóba nem szép dolog...de ez nem az első eset..csak mindig megbocsájtottam meg nem tudtam biztossan,,de most szembesültem a kész tényekkel...tudni kell én ennyire még soha asenkit nem szerettem...a történtek után utállnom kéne gyüllölnöm ,,,de én csak a jóra emlékszem mikor boldogok volltunk...
milyen emberek vannak itt? 3 borda eltört és a lépe leszakadt a nőnek! ezen mindenkinek átsiklott a tekintete? lehet, hogy egy ordas nagy ribanc, de akkor sem ez a módja az elintézésnek! hol élünk?!
24N
2013. ápr. 20. 14:16
Mindez nem történt volna meg ha nem csalja meg a pasiját!!!!
Lányok-lányok! :-(
Mindketten hibásak.
2013. ápr. 20. 14:17
Kit érdekel?
Ha nem ribanckodott volna semmi baja nem lenne.
Ennyi.
2013. ápr. 20. 14:19
Akármi is történik,egy nőt megütni patkány dolog!!!Gondolom tudtál a 2 gyerekről,hogy van neki!!??A másik,sok ok vezethet egy megcsaláshoz...elhanyagolás,nem törődés!Ezekről nem írsz!!És akárhogy is nézzük,nyakig vagy a kakiba,mert bőven 8 napon túli,főleg ha eltávolították a lépét,akkor már komoly baj lehetet!!!Az én meglátásom,az,hogy mindennek van miértje,de aki egy nőt megüt az akkor is patkány!!!
2013. ápr. 20. 14:21
19/36 A kérdező kommentje:
Igen de ha ő nem ugrál meg nem jön nekem akkor kap 3 pofont és kész....ő ennek ellenébe nekemjött és hazudott a szemembe...sőt még most is hazudgál...mindenfélét rám...holott én volltam az aki az életénél is jobban szerette őket....igen tudtam a 2 gyerekről hisz együtt laktunk neveltük őket...a kisebbik gyermek nekem mondta ki első szavát.....ezt az érzést nem kivánom senkinek!!
Engem érdekelne a sztori B verziója is,nem csak az A!!!!A szobátok teli van biztos fadarabokkal,baseball ütőkkel,nem?!Érdekes,mert szerintem egy nő,a férfival szembe maximum önvédelemből kalimpál!
2013. ápr. 20. 14:28
Kapcsolódó kérdések: