Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért van az, hogyha összejöttök egy csajjal, már nem akarjátok ˝lenyűgözni˝ őt?
Szociális életemmel nincs gond,a cégünk egyik top menedzserével fél perc alatt spanoltam le,na erre mit lépsz,a külföldi kollégával amikor beszélek mindig kérdezi mizu meg néha kötekedünk egymással.
Érdekes nagy fejesekkel kijövök mert nem olyanok mint ti nők akik egy Phd diploma kell leszólitsuk meg meg kell kerülni titeket.
Ti akartatok egyenjoguságot akkor azzal más is együtt jár.
Csak ehhez ész is kellene.
#32 nem kell elhidd konkrétan magasról lesz@rom mit hiszel.
És van abban igazság amit írtam,ezért ágaskodsz mert tudod,hogy sok igazságot írtunk le.
Csak vesződni kell veletek,mondom tisztelet a kivételnek én nagy általánosságba írok.
Minthogy az is igaz,hogy a mi pasik néhányan hát hogy is mondjam nincs a helyzet magaslatán,életképtelen ez is igaz,de speciel én ezt nem veszem magamra,de attól még sajnos ez a tendencia.
Minthogy a kapcsolatba a pasi tesz 80%-t ti meg 20-t és hiába ágaskodsz ez akkor is így van.Hisztiztek mindenért,ha a pasi sokat melózik az a baj ha keveset az a baj,ha túlórázik hisztiztek,ha elfoglalt megint csak,ha nem ér minden nap akkor szintén,mellette mindig a pasi kezdeményezzen.
Fárasztó aztán meg szoktatok bunkózni is,ezt is hiába tagadod,mi pasik ha valaki nem jön be akkor normálisan küldjük el.Kinek van erre kedve,meg,hogy örömforrás titeket meghódítani már akinek.
Hódítsatok meg ti is minket,mondom IS.
Hozzátok külön idegrendszer kell,nem csoda,hogy hamarabb halunk meg pasik mellettetek nem is csoda,engem is volt,hogy az exem úgy felhúzott,hogy majdnem a mentőket kellett hívni mert rosszul lettem(szívbetegségem van).
Valamit megígért én meg ugye keményen szóvá tettem többször is,de nem változtatott rajta és többször leb@sztam még neki állt feljebb na ott mondtam:,,tudod mit tűnj el az életemből",és puf kinyomtam a tellót.
De ő hibázik és még neki áll feljebb,és ez tudod miért volt?
Mert mint a legtöbb nő kajakra azt hitte ő is,hogy aranyból van a pinája,hogy mivel azzal rendelkeztek ti valami felsőbbrendű istenek lennétek,a pasi még köszönje hogy netalán szóba álltok vele,meg hogy ti valami főnyeremény vagytok.
Pedig így van sajnos,hiába nekem esel essél nyugodtan.
NEm tudom lehet csak a magyar nők ilyen nem normálisak a külföldiekkel nincs ilyen tapasztalatom.
És képzeld ott a nők is kezdeményeznek azért na most ez hogy lesz akkor.
17:18, szerintem ha egymástól függetlenül ennyien ugyanazt állítják, akkor annak már lehet valami igazságtartalma, nem? Szóval együttérzek velük, mert magam is úgy tapasztalom hogy tényleg ez a helyzet, a nők nagy része csak fogja magát és beleül a kényelembe. És amíg körbe van rajongva 10 pasi által, meg is teheti sajnos...
És nagyon sok nő ilyen, mondjuk 10-ből legalább 7. Ha 5-5 lenne az arány, én is azt mondanám hogy ejnyebejnye, ne általnosítsunk, de sajnos nem ez a helyzet.
Ja és nyilván, ha valaki nem a ti lózungjaitokat fújja, az nőgyűlölő meg elmebajos :D
Zsidó kisfiú kérdezi az apukáját:
- Apa, minek hívják azt amikor elvesszük más embertől amije van?
- Azt, kisfiam, piacgazdaságnak.
- És ha ez ellen tiltakoznak és megakadályozzák, azt minek nevezik?
- Antiszemitizmusnak, kisfiam, antiszemitizmusnak...
'Nuff said.
Akarni akarnám, arról nem tehetek, hogy a nők a jó külsőt és a pénzt tekintik értéknek egyedül, minden másra meg magasról tesznek.
Én meg nem vagyok olyan ostoba, hogy pincsikutyaként megfelelgessek a nőknek, csak hogy lenyűgözzem őket, úgymond. Miféle kapcsolat az, ahol még nekem kell pitiznem meg kunyerálnom, meg az ő hülyeségeinek megfelelnem? Kösz, inkább maradok egyedül, és elmegyek egy hivatásoshoz. Pénzt ő is kér, de cserébe nem kell lenyűgöznöm.
"annyira sajnáljátok magatokat, hogy észre sem veszitek, mit csináltok."
Leírjuk az igazat. Akkor is, ha nem fér bele az álomvilágképedbe.
"mellesleg nagyon unom már hogy minden kérdésnél amiben szerepel a férfi és a nő be kell vágni azt,hogy mert a nőknek csak a pénz kell, meg hogy a pasi helyes legyen,és a csúnya nyomingerek örök éeltükre egyedül lesznek "
Mondok egy frankót, szépségem: NEM kell olvasni akkor ilyen kérdéseket. Eredj át az Ezotéria kategóriába, ott legalább nem tűnsz majd ki a sok fogyatékos közül.
Kaptad a mínuszt.
"Felvilágosítalak, a ronda és csóró pasiknak is van barátnőjük, nem minden kevésbé jó anyagi helyzetű férfi egyedülálló"
Eeeegen, biztos azért van heti 100 kérdés magányos átlagférfiaktól, mert mindegyikük olyan könnyen talál barátnőt. És akkor a rondákról még nem is beszéltem.
Mondd, te ennyire nem vagy tájékozott, vagy szándékosan tagadod a tényeket?
"ha nincs benned semmi értékelhető, akkor bizony mindenki el fog küldeni.ez van,tetszik-nem tetszik."
Ahhh meccsoda tragédia, nem lesz soha felszínes, pénzvadász kivagyi barátnőm :'(((((( rettenetes! Igazi zombiapokalipszis!
"ti betegek vagytok. nektek nemhogy nő nem való,de a szociális élet így kompletten kuka. ennyit tudok mondani."
Vitapartnernőnk kifogyott az érvekből...
"érdekes módon sok millió férfinek ez nem megerőltető,sőt,örömforrás. nektek meg kín, hogy nem hullik a tökéletes nő csak úgy az öletekbe."
Hja, azoknak, akiknek van olyan külsejük meg annyi pénzük, hogy nem koptatják le őket a lányok minden létező felületen.
Megkérdezném, te 5000 elutasítás után mennyire tartanád magad sikeresnek?
Amíg heti 10 levelet kapsz társkeresőn akkor is, ha egy képet se tolsz fel magadról, addig ne prédikálj itt senkinek, mi a megerőltető.
".ti néhányan itt nagyon elmebajosok vagytok,pff sajnállak titeket..."
Személyeskedés megvolt, kipipálva. Az érvelési technikád kifejlődésére várok még pár évtizedet.Addig is kaptál egy mínuszt, ahogy a barátnőd is.
Kérdező, találkoztál már olyan horgásszal, aki előbb kifogta a halat, és csak utána etetett?
Na, hát ezért. Mellesleg, ahogy írták, azzal tudod manapság a nőket lenyűgözni, ha sármos vagy, vonzó, vagy gazdag.
Ehhez viszont fölösleges a barátnő, egy prosti feleannyiért is bevállal, és neki nem kell majd tetszelegned meg pávatáncot járnod hogy szexelhess.
És megint jellemző módon a nők össze-vissza tagadnak, meg próbálják itt menteni a veszett fejsze nyelét, csak tudnám ki az a hülye aki még beveszi a szövegüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!