Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakii! Fiúk lányok, minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakii! Fiúk lányok, minek örül egy srác filmnézés közbe? Hogy tudnám lenyűgözni?

Figyelt kérdés
első randi lessz, és filmezünk:) és azt akarom hogy tökéletes legyen!! persze ilyen szex meg iyen dolgok KIVANNAK ZÁRVA!! de vmi olyasmire gondoltam hogy ketten egy szobába ágyban ülünk/fekszünk közben filmet nézünk ( aki tudna valami jó filmet az írjon lécci) többnyire ilyen 'fantasztikus' kategóriájú filmeket szeret:) meg film közbe felkapcsolnám ilyen hangulatos karácsonyfa égőt, esetleg süssek valamit? vagy az már sok lenne?? vagy popcorn?? valami jó ötleteket tudnátok adnii???? mivel tudnám levenni a lábáról? előre is köszi, és 22 éves srácról van szóó
2012. dec. 13. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
"szex meg iyen dolgok KIVANNAK ZÁRVA!" akkor ki van zárva :)
2012. dec. 13. 17:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Told le a Bugyid , a mai nemzedékeknek ez jön be...
2012. dec. 13. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
valószínűleg szexel, de ezzel még várj jó pár évet szerintem...mert nagyon nem vagytok egy korosztály
2012. dec. 13. 17:47
 4/15 anonim ***** válasza:
Érzelmesnek kell lenni, őszintének a teljes randi alatt és nem szabad kínos kérdésekkel bombázni az illetőt :) Többi meg jön magától!
2012. dec. 13. 17:47
 5/15 anonim ***** válasza:

Válogass kedvedre! Amúgy bújj hozzá, esetleg csókolgasd.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. dec. 13. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Csinálj Lasagne-t meg valami töményen krémes sütit nyaaamiiiii... milyen jó lesz filmnézés közben kajálni meg elnyúlni a kanapén tele pofával röhögni a filmen meg dumálgatni :D

legalábbis én tuti valami ilyesminek örülnék :D (igaz én csak 20 vagyok)

2012. dec. 13. 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:
egy srác?sok sörnek.
2012. dec. 13. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Biztosan nem csak meghúzni szeretne?

Egyébként a süti kedves dolog, sci-fiből meh Star Trek, Loopers, Hipervándor. Ha sima fantasy, Gyűrűk Ura, hosszú és érzelmes!;) Illetve ha kicsit geek, akkor Scott Pilgrim a világ ellen, eleve arról szól, hogy jön össze a pár, és "enyhe" célzásként van benne ottalvós DE nem szexelős randi is.:) Az égőt meg ne kapcsolgasd, a férfi többnyire egyszerre egy dologra figyel. (Értsd: Nem a filmen áll vagy bukik a dolog, meg 22 évesen jó eséllyel vannak elképzelései arról, hogy mit tervez, és mit nem!)

18F

2012. dec. 13. 17:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát ja :-D Egy jó film nézése közben egy üveg sör és egy mélytorkos esik a legjobban ...
2012. dec. 13. 17:56
 10/15 anonim ***** válasza:

Szereti a hasát?, akkor süssél sütit, ha a nem akkor popcorn!

Üdítő, vagy sör!

A karácsonyi izzó gáz! Gyertya jobb, de akkor dugás lesz.

Filmben nem tudok segíteni, de olyat amit már látott, mert akkor, ha mégis dugás, Rád figyel többet!

2012. dec. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!