Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakii! Fiúk lányok, minek örül egy srác filmnézés közbe? Hogy tudnám lenyűgözni?
Válogass kedvedre! Amúgy bújj hozzá, esetleg csókolgasd.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Csinálj Lasagne-t meg valami töményen krémes sütit nyaaamiiiii... milyen jó lesz filmnézés közben kajálni meg elnyúlni a kanapén tele pofával röhögni a filmen meg dumálgatni :D
legalábbis én tuti valami ilyesminek örülnék :D (igaz én csak 20 vagyok)
Hány éves vagy? Biztosan nem csak meghúzni szeretne?
Egyébként a süti kedves dolog, sci-fiből meh Star Trek, Loopers, Hipervándor. Ha sima fantasy, Gyűrűk Ura, hosszú és érzelmes!;) Illetve ha kicsit geek, akkor Scott Pilgrim a világ ellen, eleve arról szól, hogy jön össze a pár, és "enyhe" célzásként van benne ottalvós DE nem szexelős randi is.:) Az égőt meg ne kapcsolgasd, a férfi többnyire egyszerre egy dologra figyel. (Értsd: Nem a filmen áll vagy bukik a dolog, meg 22 évesen jó eséllyel vannak elképzelései arról, hogy mit tervez, és mit nem!)
18F
Szereti a hasát?, akkor süssél sütit, ha a nem akkor popcorn!
Üdítő, vagy sör!
A karácsonyi izzó gáz! Gyertya jobb, de akkor dugás lesz.
Filmben nem tudok segíteni, de olyat amit már látott, mert akkor, ha mégis dugás, Rád figyel többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!