Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másik srác a képben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N37|zeg kérdése:

Másik srác a képben?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hónapja együtt vagyok barátnőmmel, de van egy srác, akivel már régóta ismerik egymást. Egyszer találkoztak talán egy táborban, de még azóta is tartják a kapcsolatot. Van, hogy a srác órákra felhívja telefonon (ebben nem vagyok biztos, hogy az elmúlt hetekben is szokta-e még hívni) és egy csomószor mondta, hogy milyen jó fej a fiú. Egy darabig rosszban voltak, majd mostanában elkezdett nála a barátnőm likeolgatni, de volt közöttük olyan dolog is, amiről tudom, hogy egyáltalán nem tetszik neki. Szerencsére a srác messze él, de kérdezte barátnőm, hogy zavarna-e, ha találkozna vele. Mit kellett volna válaszolnom? Van aggódnivalóm?

2012. dec. 12. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajnos van, nem is kevés.
2012. dec. 12. 23:38
 2/8 mirror06 ***** válasza:
Passz. Szerintem van.
2012. dec. 12. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy őt zavarná e, ha találkoznál egy másik csajjal. Meg egyébként, ha olyan messze lakik akkor menj vele...Nem kritérium hogy nem lehetsz vele... Nem egy pár hogy kettesben legyenek.
2012. dec. 12. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre aggódnod nem kell,majd csak akkor ha ez a találkozgatás kezd nagyon gyakorivá válni
2012. dec. 12. 23:39
 5/8 anonim ***** válasza:

A zenetáborban? :)

Én megmondanám kerek perec hogy nem örülnék, különben azt csinálna amit akar. Persze egy szűk határon belül :)

2012. dec. 12. 23:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan egy zenetáborban. :)

Mostanában nem hozza fel témáként amúgy, de ha netán előkerül, akkor nyugodtan mondjam neki, hogy zavar, hogy tartják a kapcsolatot?

2012. dec. 12. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszéljenek, barátja lehet. De azért megnézném miket is beszélgetnek... Találkozni biztos nem engedném vele
2012. dec. 12. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Tőlem is kérdezett egyszer a barátnőm ilyet akivel 2 és fél évet voltam. Na igen már nem vagyunk együtt szal már csak ex. Azt meg elfelejtettem mondani hogy rá 2 hónapra összejött a gyerekkel. Apropó azt hozzá kell tennem hogy nem találkozott vele mikor még együtt voltunk vagy csak nem tudtam róla. Szal sok szerencsét mást nem tok mondani.:S

20/F

2012. dec. 12. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!