Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5év az sok korkülömbség? Én 14, a srác 19. Kifejtem bővebben itt:
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem:) Őt, nem érdekli a korküli, és biztosra tudom, h nem csak az érdekli h megdöntsön, ő megmondta,hogy szeret és kivár mindent, nem eröltet semmit.Nem néznék rossz szemmel h tegyük fel jövőre már 20éves lesz, én pedig csak 15?2012. dec. 12. 23:07
1/12 anonim válasza:
a 16-21 nálam már elfogadható kategória, de az alatt nem
2/12 anonim válasza:
Mindegyik ezt mondja.
Én is ezt mondanám.
Szerintem sok..
3/12 anonim válasza:
mikor én 15 voltam,megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval,csak ő 21 éves volt.Aztán én már átléptem a 16ba,ő még maradt,és többször is találkoztunk,de nem sietett el semmit,azt mondta vár rám.Még látjuk egymást,és nem volt azóta bnője,az egyok közös ismerősünk szerint szeret,és én is nagyon kedvelem őt.Meglátjuk mi lesz...!
4/12 anonim válasza:
két év múlva nem lesz sok. most az!
5/12 anonim válasza:
15-16 körül már nem olyan gáz a kicsit nagyobb korkülönbség. De ez nagyon necces.
6/12 anonim válasza:
Egy probat meger, de ne siessetek semmivel. Aztan ugyis kiderul hogy mukodik-e hosszutavon is, vagy nem.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. dec. 13. 16:35
8/12 szadam válasza:
Nezd...nekem is vannak barataim akik kisebb csajokkal kavarnak...es altalaba nincs szo igazi szerelemrol..de hha arrol van szo akkor szerencses vagy..de megis 5 ev sok..
9/12 anonim válasza:
Hát ha úgy nézzük ő végülis már felnőtt te pedig még közel nem! Nekem a bátyám és köztem van öt év de ez mindegy. csak azt mondom h szerintem ez egy kicsit sok de ez a te érettségétől az ő hozzájáruló képességétől is függ. Na meg persze később szülői beleegyezéstől is :) (mielőtt valaki azt írná nem vagyok egy vén ember, kamasz vagyok de nekem akkor is ez a véleményem :) )
10/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, 19 éves fiú még gyerek. én pl 21 vagyok és úgy nézek ki/úgy viselkedek/úgy gondolkozom mint 17 évesen.. nem akarok még gyereket vagy ilyenek... ugyanolyan hülye vagyok, benne vagyok minden hülyeségben, stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!