Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire számít nektek mennyire pattanásos egy srác?
Figyelt kérdés
Mert én most nagyon olyanná váltam vagy két hónapja holott semmi sem volt előtte. És olyan érzés így csajozni, mint ha telesz*rták volna az arcom és úgy akarnék egy barátnőt. Szóval énis tudom hogy sokkal jobban néznék ki nélküle és az önbizalmam jelentősen megcsappant az utóbbi időben emiatt a lányokhoz. Vélemény?2012. dec. 13. 17:02
1/7 anonim válasza:
Kezeltesd.Amúgy elég fontos szempont.
2/7 A kérdező kommentje:
kenem sokmindennel és a gyógyszeres kezelésen gondolkozom lassan, szóval az ápoltsággal nincs gond :)
2012. dec. 13. 17:08
3/7 anonim válasza:
Vészmegoldásnak egy sima, 1 hetes antibiotikum kúra is leszedné rólad. Ha nagyon elharapódzott, akkor viszont Effaclar, vagy Sotret a bőrgyógyásztól, de az 10 hónap minimum... Viszont 1 hónap után már látható az eredmény.
5/7 A kérdező kommentje:
jó köszi a tanácsokat, de a kérdésre válaszoljatok lécci :)
2012. dec. 13. 17:12
6/7 anonim válasza:
Kezeltesd, nem előny ez a lányoknál, jele a nemi élet hiányának! Főleg ha fiatal vagy azt hihetik a kis lúzer szüz..
7/7 anonim válasza:
Komolyan a szűz lúzereket jelzi? Az gáz, nekem már az oviban is gennyes pattanás volt a jelem. Forever alone!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!