Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavar ha agy srác arca pattanásos?
iszonyatos kesztetest ereznek, hogy kinyomkodjam, persze ha olyan csunya gennyes gyulladt mindenhol akkor wuaaaaah
na de komolyan, ha szeretem akkor nem erdekel, persze, ha apolja, es nem tehet role, ha csak igenytelen, es csillog az arca melle mint egy zsiros kenyer akkor mehet amerre lat
korfüggő, 13-15 éves korban még megengedett, de utána igénytelenségre utal. egy srác is foglalkozzon a bőrével, vannak arclemosók, börradirok, krémek.
17/L
Látni 18 éves pattanásos fiúkat is és nem az ápoltság híjja miatt olyan az arcuk.. Ez a tinédzserkorral jár.
Ráadásul ha tombolnak bennük a hormonok akkor kenhetsz rá akármit.. akkor muszály a gyógyszeres kezelés.
Nekem mindegyik komoly kapcsolatomnál pattanásos, miteszeres volt a fiuk bőre, de ez inkább nekik volt probléma mert mindig azzal gyötörtem őket, hogy hadd nyomkodjam a képüket :))
Egyébként meg nem igaz, hogy csak az ápolatlanság miatt csúnya valakinek a bőre ennek kismillió más oka lehet.
Engem egyáltalán nem zavar. Sőt, én is eléggé pattanásos vagyok és ha a fiú is az akkor megért engem..x). Mert egy pár fiú szokott piszkálni ezzel. Persze nemcsak a fiúk hanem a lányok is..:S :( :'(. Volt rá példa hogy ezért teljesen kiborultam és elkezdtem sírni. :S Lehet ez most gyerekes meg minden .. de elég rossz érzés mikor mindenki az orrod alá dörgöli hogy milyen undorító pattanásaid vannak. (és ez még a szebbik kifejezés amit eddig mondtak) Pedig járok kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz is, és reggel-este kenem krémekkel az arcomat. Sajnos az anyukám is pattanásos volt. De ő nem ennyire mint én. Mert én ovis korom óta.
Na mindegy bocsi, ezek nem ide tartoztak.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!