Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire zavar ha agy srác arca pattanásos?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:

iszonyatos kesztetest ereznek, hogy kinyomkodjam, persze ha olyan csunya gennyes gyulladt mindenhol akkor wuaaaaah

na de komolyan, ha szeretem akkor nem erdekel, persze, ha apolja, es nem tehet role, ha csak igenytelen, es csillog az arca melle mint egy zsiros kenyer akkor mehet amerre lat

2010. jan. 25. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:

korfüggő, 13-15 éves korban még megengedett, de utána igénytelenségre utal. egy srác is foglalkozzon a bőrével, vannak arclemosók, börradirok, krémek.

17/L

2010. jan. 25. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát engem cseppet se zavart a kis kamasz szerelmem pattanása,még akkor se ha több volt :) Tényleg nem,attól még ugyanolyan szép volt az arca és vonzó.
2010. jan. 25. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Látni 18 éves pattanásos fiúkat is és nem az ápoltság híjja miatt olyan az arcuk.. Ez a tinédzserkorral jár.

Ráadásul ha tombolnak bennük a hormonok akkor kenhetsz rá akármit.. akkor muszály a gyógyszeres kezelés.

2010. jan. 25. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szeretem a srácot, ez nem lehet válóok :) Ha pedig nem járunk, és egyébként minden stimmel nála, helyesnek találom, akkor sem szempont, hacsak nem kórósan gyulladásos az egész arca. Én inkább minden igyekezetemmel segítenék neki a pattiktól megszabadulni.
2010. jan. 25. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik komoly kapcsolatomnál pattanásos, miteszeres volt a fiuk bőre, de ez inkább nekik volt probléma mert mindig azzal gyötörtem őket, hogy hadd nyomkodjam a képüket :))

Egyébként meg nem igaz, hogy csak az ápolatlanság miatt csúnya valakinek a bőre ennek kismillió más oka lehet.

2010. jan. 25. 22:39
 7/8 anonim válasza:
hát ja én 16 éves srác vagyok 3 fajta krémmel kenem az arcomat meg szombaton voltam kozmetikusnál is meg minden de mégis vannak pattanásaim de eddig senkinél nem vettem észre hogy zavarta volna pont hogy inkább vagy ki akarta nyomni vagy csak tényleg nem érdekelte :D
2010. jan. 26. 10:02
 8/8 anonim válasza:

Engem egyáltalán nem zavar. Sőt, én is eléggé pattanásos vagyok és ha a fiú is az akkor megért engem..x). Mert egy pár fiú szokott piszkálni ezzel. Persze nemcsak a fiúk hanem a lányok is..:S :( :'(. Volt rá példa hogy ezért teljesen kiborultam és elkezdtem sírni. :S Lehet ez most gyerekes meg minden .. de elég rossz érzés mikor mindenki az orrod alá dörgöli hogy milyen undorító pattanásaid vannak. (és ez még a szebbik kifejezés amit eddig mondtak) Pedig járok kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz is, és reggel-este kenem krémekkel az arcomat. Sajnos az anyukám is pattanásos volt. De ő nem ennyire mint én. Mert én ovis korom óta.

Na mindegy bocsi, ezek nem ide tartoztak.

14/L

2010. márc. 15. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!