Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy lány pattanásos?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 10:46
2/31 anonim válasza:
az nagyon gáz mivel nem ad magára semmit...,bár h ateis azvagy akkor nem.
3/31 anonim válasza:
Jhaj ...ez hányadik kérdés ebben a témakörben?!!
Nem ,alapozd le akkor nem is fog látszani :)
Jah és ne stresselj rá mer akor még több lesz
4/31 A kérdező kommentje:
nem szoktam alapozni magam mert az inkább rosszabb. mindennap bekenem egy krémmel az arcom h elmúljanak.
2011. aug. 19. 10:50
5/31 anonim válasza:
második !!
Attól még ha pattanásos egy lány attól még törödik magával -.-" Nekem is vann pár és akármennyire szeretnám ,próbálom eltüntetni egyszerűen nem megy !!
de próbáld el tüntetni ezzel :
6/31 anonim válasza:
Erről senki sem tehet, hogy pattis, de azt megteheted, hogy kezeled. Nekem a teafaolaj vált be, vagy a zinerit (ez egy gyógyszertári készítmény, háziorvossal kell kiíratni)
7/31 A kérdező kommentje:
10:53-as én Avon-os krémet használok a nővérem is és azért neki már jól elmúltak de nekem valamiért nem akarnak. de azért mér mondta h egyre kevesebb van. :$$
2011. aug. 19. 10:55
8/31 anonim válasza:
Nem kell csodakrémekkel szórakozni, fogod a szappant, beszappanozod az arcod, vársz 1 percet, és lemosod. Másnapra eltűnik az összes pattanás.
9/31 A kérdező kommentje:
dehogy fog eltűnni. -.-"
2011. aug. 19. 10:57
10/31 anonim válasza:
Ha csúnya gyulladt pattanásaid vannak, az ilyen tini-tonik, meg avonos krémek nem elég erősek. Tényleg lehet bőrgyógyásztól, de akár háziorvostól tanácsot kérni, mert ha elfertőződnek, vagy csúnyán gyógyulnak, egy életre sebhelyes maradhat tőlük az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!