Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy lány pattanásos?
Házi gyógymódokból nekem még a sós vizes öblögetés jött be (reggel és este) meg a fogkrém. (szárító és vízelvonó hatása miatt a duzzadt gyulladt pattanásokat enyhítette)
De érdemes gyógyszertári készítményeket is kipróbálni...(gyógyszerész leszek, ezért reklámozok bocs XD)
A szemcsepp max azért, mert szintén gyulladáscsökkentő hatása van, meg sóval szokták beállítani az izotóniáját, és a só is hatásos lehet, de vannak erre jobb és olcsóbb készítmények is. ( a szemcseppek drágábbak, mert steril körülmények között kell készíteni őket. )
Tanács: Kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét XD
nekem ami a legjobban bejött: ecetes vattával áttöröltem az arcom EGYSZER minden reggel és este.Csináltam egy tisztító kúrát.Aztán válasz valami természetes krémet, esetleg gyógyszertárit , ami nincs tele mindenféle tartósító és társaival :O , Legyen meg a napi 2 liter VÍZ fogyasztás.
ami a tesódnak bejön , nem feltétlen lesz jó neked is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!