Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha egy srác tetszik nektek, akkor akkor is tetszik ha pattanásos és fogszabis?
mert ha ez így van akkor ezt nem értem, ugyanis én ezt tökre elfogadom ha így nem érdeklem őket annyira..
akne ,meg minden szar:\
18f
ezt hallgasd. kb suli eleje óta, eléggé úgy tűnik tetszem eg yszép lánynak, ezért elgondolkodtam hogy mit kéne tennem :D:D
de aztán így télre elég sok pattanásom lett, meg a fogaimra is felkerült a drágám..
persze azóta is előfordult már hogy "úgy" nézett rám.. szal totál összezavar az egész
A fogszabival nincs bajom, én is az vagyok:)
A pattanásokkal meg, ez olyan,hogy :
1. van aki pattanásos, mert olyan a bőre, de látszik,hogy kezeli/kezelteti, próbálja eltüntetni, ilyenkor nincs vele bajom.
2. Van aki pattanásos és tisztában van vele, de nem csinál vele semmit és gusztustalan! Na olyannal sose járnék..
Döntsd el, rád melyik igaz:D
16L
Nekem ha tetszene valaki, de rájönnék, hogy "fogszabi"-nak becézi a fogszabályzóját, akkor igen gyorsan kiábárndulnék belőle :D
Az, hogy valaki pattanásos, csak egy állapot. A fogszabályzó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!