Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna, ha a barátnőtök háta pattanásos lenne?
Tudom, hogy ha szeret, akkor nem törődik vele, de én kényelmetlenül érzem magam. Nem olyan veszélyes, csak ha ideges vagyok, s mostanában suli miatt az voltam, elkaparom, és lesz pár seb...
Mikor együtt vagyunk, és például a nyakamat csókolgatja a barátom, mindig félek, hogy lennebb húzza a blúzomat... Törődök vele, és nem olyan csúnya, de nem merném előtte levetni a blúzom, vagy csak ujjatlan topban maradni...
Még nem volt ilyenre alkalom, 2 hónapja vagyunk együtt, de kerültünk már közelebb, de ez engem nagyon zavar, és félek a reakciójától...
mit tegyek?
16L
Hát ha ennyire zavar téged, akkor legjobb lenne ha nem kapargatnád és inkább kezelnéd annyi féle krém van amivel be lehet kenni
Pl. próbáld ki a Sudokrémet, az pont ilyenra való:)
Zynerit - antibiotikumos oldat, napok alatt eltűnteti a sebeket, pattanásokat. Max két hónapig lehet használni, m utána hozzászokik a bőröd. Receptre kapható.
Nagyon jó!!!
használj hátkefét,segít!
meg esetleg ritkán menj szoliba,az is használ.
hangsúlyozom, ritkán és ne hosszú időre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!