Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Volt olyan hogy szakítás után kerestétek még a barátnőtök, de nem akartatok semmit?
Igen, mert attol, hogy mar nem vagyunk együtt, emberileg fontos nekem es szeretnem tudni, hogy mi van vele.
De lehet ezzel csak en vagyok igy. Volt egymast követöen ket, majdnem 5 evig tarto parkapcsolatom es mindegyik volt baratnömmel jo baratsagban vagyok es rendszeresen beszelgetünk, talalkozunk. Baratnöm, akivel majdnem egy eve vagyunk együtt, teljesen megerti es ö is joban van az elsö volt baratnömmel. A masodikkal is lenne, de ott a volt baratnöm nem erzi meg elerkezettnek az idöt erre.
Igen. Akivel sikerül barátságban elválni, attól meg szoktam kérdezni néha, hogy mi van vele.
35/F
Én azóta is jóba vagyok vele, elég sokat dumálunk. Nekem csak egy nagy szerelmem volt eddig, és még most is totál személyes dolgokról tudok vele beszélni a legnagyobb bizalommal, közben nem vagyok belé szerelmes, de szeretem, mint barátot, nem hiszem, hogy valaha is megfog szűnni ez a kapcsolat, legalábbis a közel jövőben nem
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!