Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért van az, hogyha összejöttök egy csajjal, már nem akarjátok ˝lenyűgözni˝ őt?
Mert nem akarom,miért kellene lenyűgöznöm?
Kik ők?
Hihetetlen.A pasi kezdeményezzen a pasi csinálja ezt a pasi azt,pasi nyisson.
Miért is?
Hova van ez leírva?
Egyenjogúságot akartatok tessék itt van élvezzétek,jah,hogy csak akkor van amikor nektek van előnyötök belőle.
Önzők vagytok,ti miért nem akarjátok a pasit lenyűgözni?
Kérdezem én.
Vagy ti miért nem tudtok nyitni miért mindent a pasi csináljon?
Meg,hogy ti döntöttök el mindent,ez kajakra idegesít és bántja a csőrömet,mert ti ilyen felsőbbrendűnek hiszitek magatokat a pasiktól,hogy ti vagytok akiket meg kell szerezni,hát babáim ez tévedés,én ezért se csajozok mert kajakra idegesít,hogy én menjek mindig oda jópofizni,hogy aztán ti döntsetek.
Ezen el kellene gondolkodni,ha egyenjogúságot akartatok akkor tessék ti is tegyetek érte.
Tisztelet a kivételnek én nagy átlagban beszélek most,ennyi.Lehet nekem esni.
#24 de így van pontosan,csak nem ez van.
A nő az vár,hogy mindent a férfi,ő meg csak annyit tesz,hogy szétrakja a lábát nagy duzzogva.
Mondom tisztelet a kivételnek.
Na skacok,erről beszéltem,pontosan erről. Annyit hisztiztek az egyenjogúság miatt amikor fizetésről meg előnyökről van szó, csakhát ilyenkor szeretnek elfeledkezni róla. Hogy is mondta Aladdin amikor Jaffar mindenható dzsinn akart lenni? "Azzal más is együtt jár!"
Nosza, ha itt az egyenjogúság, akkor ne a pasi dolga legyen már minden!
Aha persze,meg a pasi menjen oda a pasi udvaroljon a pasi kezdeményezzen.Köszi,mindezt 10-12 óra meló után és idegen nyelvű meetingekkel hogyne pont arra van erőm,hogy kitaláljam a dumát amivel nyissak egy pics_t.
Esküszöm alig várom,hogy legyen végre egy f@sza BMW-m megspórolok órákat hanem azonnal meg van a lényeg aztán eltűnik mind sorba,álazni fogom az össeszeset az biztos,ezt érdemlitek,mert fent hordjátok az orrotak a semmire,a villamoson ha véletlenül néz egy pasi akkor már húzzátok a szátokat,nem tudom mit képzeltek magatokról ti nők,magyar nők. :O :O
ti betegek vagytok. nektek nemhogy nő nem való,de a szociális élet így kompletten kuka. ennyit tudok mondani. szégyelljétek magatokat. érdekes módon sok millió férfinek ez nem megerőltető,sőt,örömforrás. nektek meg kín, hogy nem hullik a tökéletes nő csak úgy az öletekbe. meg persze a nők nem tesznek semmit, csak szétteszik a lábukat. nem vagyunk agyatlan tárgyak,csak úgy mondom. érzelmi intelligenciátok nulla, meg amúgy az intelligenciátok is, dobálóztok össze-vissza. tudod ki dolgozik 12 órát? én. meg az anyám. a nagyanyám 12 éves korától dolgozott bányában. te hol láttál ilyet? és ugyanúgy kinyalta a férje seggét,mint én is. mert van,aki megérdemli. mert van,akinek abszolút nem megerőltető foglalkozni velem. és én ugyan így vagyok ezzel.
remélem soha nem tudjátok meg, milyen érzés ez. mert egyáltalán nem érdemlitek meg.
na csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!