Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Miért van az, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért van az, hogyha összejöttök egy csajjal, már nem akarjátok ˝lenyűgözni˝ őt?

Figyelt kérdés
Sok pasin látom azt,hogy már nem bókol/udvarol annyit a barátnőjének.Mintha természetesnek venné,hogy van.Ez miért van?

2013. ápr. 17. 14:39
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
komolyan aggódom érted, ez már a rögeszméd...
2013. ápr. 18. 10:52
 22/38 anonim ***** válasza:

Mert nem akarom,miért kellene lenyűgöznöm?

Kik ők?

Hihetetlen.A pasi kezdeményezzen a pasi csinálja ezt a pasi azt,pasi nyisson.

Miért is?

Hova van ez leírva?

Egyenjogúságot akartatok tessék itt van élvezzétek,jah,hogy csak akkor van amikor nektek van előnyötök belőle.

Önzők vagytok,ti miért nem akarjátok a pasit lenyűgözni?

Kérdezem én.

Vagy ti miért nem tudtok nyitni miért mindent a pasi csináljon?

Meg,hogy ti döntöttök el mindent,ez kajakra idegesít és bántja a csőrömet,mert ti ilyen felsőbbrendűnek hiszitek magatokat a pasiktól,hogy ti vagytok akiket meg kell szerezni,hát babáim ez tévedés,én ezért se csajozok mert kajakra idegesít,hogy én menjek mindig oda jópofizni,hogy aztán ti döntsetek.

Ezen el kellene gondolkodni,ha egyenjogúságot akartatok akkor tessék ti is tegyetek érte.

Tisztelet a kivételnek én nagy átlagban beszélek most,ennyi.Lehet nekem esni.

2013. ápr. 19. 12:36
 23/38 anonim ***** válasza:
És nagy igazat mondott az egyik ti azt képzelitek,hogy van egy illatozó nedvesedő lukatok ami körül a világ forog,csak azt elfelejtitek,hogy nekünk meg ott van a f@szunk ami bennetek a hajtómű.Meg ti mindent megtehettek a pasival mert úgyis teperni fog,hát meg a nagy büdös lóf@szt,takarodjatok el komolyan mondom,pitizzen a pasi nektek én tuti nem,egyszer elmondok valamit ha nem akkor csá ennyi volt,talira max kétszer hívok valakit utána soha többet,nem tudom mit képzeltek.
2013. ápr. 19. 12:45
 24/38 anonim ***** válasza:
22. es Igen az egyenjogúság az abban is ki kellene hogy mutatkozzon ha egy nőnek kell valaki akkor ő is küzdjön érte és esetleg kezdeményezzen is! Ha már egyszer ő dönti el hogy kit választ! Nem volna ésszerűbb?
2013. ápr. 19. 13:11
 25/38 anonim ***** válasza:

#24 de így van pontosan,csak nem ez van.

A nő az vár,hogy mindent a férfi,ő meg csak annyit tesz,hogy szétrakja a lábát nagy duzzogva.

Mondom tisztelet a kivételnek.

2013. ápr. 19. 13:12
 26/38 anonim ***** válasza:

Na skacok,erről beszéltem,pontosan erről. Annyit hisztiztek az egyenjogúság miatt amikor fizetésről meg előnyökről van szó, csakhát ilyenkor szeretnek elfeledkezni róla. Hogy is mondta Aladdin amikor Jaffar mindenható dzsinn akart lenni? "Azzal más is együtt jár!"

Nosza, ha itt az egyenjogúság, akkor ne a pasi dolga legyen már minden!

2013. ápr. 19. 14:03
 27/38 anonim ***** válasza:
Igen utolsó ez k_rvára így van.Nem csak az előnyöket kellene nézni csajok,dehát annyi eszetek van mint marék lepkének a WC-ben.
2013. ápr. 19. 14:08
 28/38 anonim válasza:
jézus,ki beszélt itt ilyesmikről,csupán egy kis törödés kellene a lányoknak azután is miután "megszerzik őket"..nem csak addig kell játszani a szépet ameddig valakit meg nem szereztek,hanem utana is kellene törödni azzal a személlyel,egyébként meg nem kell általánosítani a lányokról a sok hülyeséget,mert sok lány sokat tesz azért,hogy a kapcsolat utana hosszú ideig tartson ,de ha a Fiúk utana leszarjak akkor nem csoda,hogy ez történik...
2013. ápr. 19. 16:06
 29/38 anonim ***** válasza:

Aha persze,meg a pasi menjen oda a pasi udvaroljon a pasi kezdeményezzen.Köszi,mindezt 10-12 óra meló után és idegen nyelvű meetingekkel hogyne pont arra van erőm,hogy kitaláljam a dumát amivel nyissak egy pics_t.

Esküszöm alig várom,hogy legyen végre egy f@sza BMW-m megspórolok órákat hanem azonnal meg van a lényeg aztán eltűnik mind sorba,álazni fogom az össeszeset az biztos,ezt érdemlitek,mert fent hordjátok az orrotak a semmire,a villamoson ha véletlenül néz egy pasi akkor már húzzátok a szátokat,nem tudom mit képzeltek magatokról ti nők,magyar nők. :O :O

2013. ápr. 19. 17:22
 30/38 anonim ***** válasza:

ti betegek vagytok. nektek nemhogy nő nem való,de a szociális élet így kompletten kuka. ennyit tudok mondani. szégyelljétek magatokat. érdekes módon sok millió férfinek ez nem megerőltető,sőt,örömforrás. nektek meg kín, hogy nem hullik a tökéletes nő csak úgy az öletekbe. meg persze a nők nem tesznek semmit, csak szétteszik a lábukat. nem vagyunk agyatlan tárgyak,csak úgy mondom. érzelmi intelligenciátok nulla, meg amúgy az intelligenciátok is, dobálóztok össze-vissza. tudod ki dolgozik 12 órát? én. meg az anyám. a nagyanyám 12 éves korától dolgozott bányában. te hol láttál ilyet? és ugyanúgy kinyalta a férje seggét,mint én is. mert van,aki megérdemli. mert van,akinek abszolút nem megerőltető foglalkozni velem. és én ugyan így vagyok ezzel.

remélem soha nem tudjátok meg, milyen érzés ez. mert egyáltalán nem érdemlitek meg.

na csók.

2013. ápr. 19. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!