Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért van az, hogyha összejöttök egy csajjal, már nem akarjátok ˝lenyűgözni˝ őt?
Én eleve nem akarom lenyűgözni...
De az ember mindig kedveskedik.Hol csokival,hol mással.
Legalábbis én így szoktam.
Ez bizony a nőknél is sokszor igaz. Összejön a pasival, aztán jól elslamposodik, netalán fel is szed magára, mert most már megvan neki a fószer, tökmindegy hogy néz ki, természetesnek veszi, hogy a pasinak így is elég. Mindkét nemnél vannak erre példák. Ha valakit ez nagyon zavar, beszélni kell róla a kapcsolatban.
24L
Az első válaszadónak van igaza, kapta a zöld kezet!
Most komolyan lányok, mindent a pasi csináljon? Kezdeményezzen, hívjon meg, legyen autója, legyen lóvéja, nyűgözzön le, kiskutyafäsza karikára vágva nem kéne? És mindezt miért? Hogy hetente egyszer blazírt arccal szétrakjátok neki a lábatokat!?
De milyen jó hogy kisírtátok magatoknak az egyenjogúságot :DDD nevetséges.
nekem még mindig sokat bókol a párom, és mindig meglep valamivel. (nem feltétlenül tárgyi) én ugyan így őt. szerintem ez így természetes, nem kerül egyikőnknek sem erőfeszítésbe,egyszerűen csak boldoggá tesz minket is,ha látjuk,hogy a másik örül,és kifejezhetjük a szerelmünket minden módon,ahogy tudjuk.
egy-két pasi itt tényleg iszonyatosan irritáló. ki mondta, hogy mindent a pasi csináljon? hogy jön ide a pénz meg az autó????
annyira sajnáljátok magatokat, hogy észre sem veszitek, mit csináltok.
mellesleg nagyon unom már hogy minden kérdésnél amiben szerepel a férfi és a nő be kell vágni azt,hogy mert a nőknek csak a pénz kell, meg hogy a pasi helyes legyen,és a csúnya nyomingerek örök éeltükre egyedül lesznek blaaaaaaaaaablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
15:15, direktbe valóban nem mondjátok, de direktbe semmit nem mondtok, helyette hallgatólagosan jogot formáltok erre-arra. Elvárásotok az van ám rengeteg, csak nem tudom, mireföl várjátok el hogy körülöttetek forogjon a világ.
Bizonyára nem ok nélkül van ennyi megjegyzés pasik részéről hogy a pénzre hajtotok, biztosan van némi valóságtartalma a dolognak, mint ahogy a Csendes-óceán is tartalmaz egy kevéske vizet. Amíg ez a helyzet nem változik, addig ezen ne háborodj fel. Az szintén igen érdekes hogy egy ronda, pénzes pasinak mindig akad barátnője. Véletlen egybeesés volna?
*X-akták főcímdal felcsendül*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!