Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért van az, hogyha összejöttök egy csajjal, már nem akarjátok ˝lenyűgözni˝ őt?
"15:15, direktbe valóban nem mondjátok, de direktbe semmit nem mondtok, helyette hallgatólagosan jogot formáltok erre-arra. Elvárásotok az van ám rengeteg, csak nem tudom, mireföl várjátok el hogy körülöttetek forogjon a világ.
Bizonyára nem ok nélkül van ennyi megjegyzés pasik részéről hogy a pénzre hajtotok, biztosan van némi valóságtartalma a dolognak, mint ahogy a Csendes-óceán is tartalmaz egy kevéske vizet. Amíg ez a helyzet nem változik, addig ezen ne háborodj fel. Az szintén igen érdekes hogy egy ronda, pénzes pasinak mindig akad barátnője. Véletlen egybeesés volna?
*X-akták főcímdal felcsendül*"
Nem mondtam, hogy nincsenek ilyen nők.Vannak, ugyan úgy, ahogy ilyen férfiak is vannak. De azt ne vágjátok már oda minden kommenthez, hogy minden nő ilyen, ezt egy 10éves sem gondolhatja komolyan.
Rólad meg az a személyes véleményem, bocsi, rólad,és a "fajtádról", hogy annyira bele vagytok betegedve a helyzetetekbe, hogy képtelenek vagytok nyitni más felé. Felvilágosítalak, a ronda és csóró pasiknak is van barátnőjük, nem minden kevésbé jó anyagi helyzetű férfi egyedülálló, ez igaz a gazdagabbakra is. Egyszerűen csak Te a külső tényezőkben keresed a vigaszt, ahelyett, hogy megpróbálnál változtatni. (igen tudom próbálsz, mindenki próbál,blaaabla)
Amúgy ilyen hozzáállással nem értem miért csodálkoznak egyesek azon,hogy nincs nőjük/nem szereti őket
Kedves utolsó, tényleg nem minden nő ilyen,csak a bő 99%. Na már most, ha egy almának a 99%-a rohadt, nem fogod te se azért az 1%-ért mégis megenni. Van alapja az általánosításnak.
Ronda és "csóró" pasiként jelenleg nemigen van más perspektíva, mint beletörődni. Ez egy ilyen helyzet, és nektek kéne ezen változtatni, nem nekünk. Én személyszerint egy olyan ronda és szerényebb anyagi körülmények közt élő pasit se ismerek, akinek volna barátnője, de hát bizonyára pont elkerültük egymást. Ezzel szemben a pénzes pasiknak nem egy, hanem egyszerre van 3-4 barátnője, ezt nem tudod kimagyarázni.
És mégis hogyan, min változtassunk? A felfogásotokon lehetetlen, ez nyilvánvaló. Az anyagi helyzeten meg csak a nők kedvéért nem érdemes, akkor már inkább elköltöm azt a lóvét valami értelmesre is. Mit gondolsz, a pasik jelentős százaléka miért jár prostikhoz? Majd megmondom én neked: A prosti féláron kapásból elvállalja azt, amiért ti tízszer annyi pénzért is csak húzzátok a szátokat. Amíg a felfogásotok nem változik, ez a helyzet sem fog, ezt garantálom.
ne haragudj,de ez egy hatalmas butaság.nekem kéne azon változtatnom,hogy te vagy a ronda és csóró? wtf?
nem éri meg veled vitatkozni,és én nem is akarok tovább.szép életet,szia!
miért írnék mást,mikor tényleg így van?:)
és képzeld,életemben nem ültem még sportautóban,valószínű nem is fogok,és abszolút nem érdekel. also?
Kisugárzás meg önbizalom :D hát ezzel marha sokat segítettél olyannak akit minden létező lány elküldött...de komolyan,ritka hasznos tanácsok. Ennél még az én tanácsom is jobb...
Hogy te személy szerint NEM vagy anyagias, ez pedig megfigyelhető tendencia, hogy a jelenlévő lány valahogy mindig kivétel :D
ironizálj csak, azzal jobb lesz a helyzeted.
ha nincs benned semmi értékelhető, akkor bizony mindenki el fog küldeni.ez van,tetszik-nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!