Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád a párod jelszavát megnéznéd a levelezéseit?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy fura vagyok-e de én még ha tudnám is a facebookjának, email-jeinek jelszavát akkor sem érdekelne.2013. ápr. 17. 12:53
21/24 anonim válasza:
Amíg nem ad okot rá á párom, nem nézem meg, pedig ha ott vagyok bármikor megnyithatom neki, mert mindig úgy hagyja, de bízom benne és nem kutakodok utána.
Különben meg ha valaki elkezd gyanakodni, utána nehéz lesz leállni hogy ne keressen mindig utána. Na meg nem kell rá okot adni ugye.
Ex pasim például titkolta előlem a jelszót, de a haverja tudhatta, ott hencegett nekem ezzel mindkettő. Amikor aztán megfenyegettem, hogy kidobom ha nem mondja meg, elmondta keservesen, aztán persze ki is derült hogy átcseszett. Ő elég gyanús volt, mindig. Titkolt jelszavak, furcsa telefonok, előttem nem beszélt sosem hanem elballagott mert hogy közben neki járkálnia kell... Ugyan már!
Van amikor másként nem derülnek ki a dolgok, csak így.
22/24 anonim válasza:
Sosem érdekelt és soha nem is fog. Ezt persze elvárom a másik féltől is. Exem állandóan meg akartan nézni, hogy kivel, milyen leveleket váltok. A falra másztam tőle.
23/24 Pj0tr válasza:
#22 Ez egy létező dolog! Én is fel-alá mászkálok telefonálás közben.
24/24 anonim válasza:
Én szakítás után feltörtem a párom jelszavát, beléptem, de nem olvastam el semmit végül, gyorsan kiléptem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!