Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sértésnek veszitek ha a pasitok nem adja meg a saját facebook jelszavát, ha azt megkérdezitek?
Vagy bármi közösségi portálos jelszót. (iwiw, myvip stb...)
Mert én is az vagyok aki nem adja meg a saját barátnőjének. Nem mintha nem bíznék benne, de szerintem ez magán jellegű információ.
Nekem eszembe nem jutna ilyesmit kérni.
De az biztos, hogy aki ennyire tiltakozik, az nem jön le pozitívan egy embernek sem.
Még egymás netbankos azonosítóját és jelszavát is tudjuk, a bankkártyák pin kódjával egyetemben. Így alakult. 7 éves kapcsolat. :)
De nem sértődnék meg, ha nem árulná el valamelyik jelszavát. Igaz, soha nem is kértem, csak így adódott. "Lépj be, utald át, fizesd ki... Megnéznéd, hogy jött-e levelem? Köszi!"
De tény, hogy nagyon jól esik.
De ehhez tényleg feltétlen bizalom kell. Ha nem ismerném ilyen régóta, és nem lennék ennyi éve együtt, eszembe nem jutna ilyesmi.
Rövid kapcsolatban eszetlenség kiadni a bizalmas adatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!